Se’n faran de tots els nivells i tindran una durada de 45 hores

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Educació
  • Serveis associats: Educació Cultura

El  Servei Local de Català de Cambrils (SLC) ja té a punt la nova oferta de cursos per al segon quadrimestre del curs 2016-2017.

Les inscripcions seran el 6 i 7 de febrer per a l’antic alumnat i del 8 al 10 de febrer per al nou, de 9.30 a 13.30 i de 16 a 20 h llevat dels divendres, que només hi haurà horari de matí. Tot a la seu del Servei Local de Català, a l’Ateneu Juvenil.

Durant aquestes mateixes dates les persones que no sàpiguen quin nivell han de fer o que no disposin d’un títol oficial podran fer la prova de col·locació.

En aquests moments ja es pot consultar l’horari de la majoria de cursos al cercador del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) o al web del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus (www.cpnl.cat/reus).

Set cursos presencials i més de cent cinquanta places

Aquest febrer el Servei Local de Català de Cambrils ofereix set cursos presencials de tots els nivells que començaran el 13 i 14 de febrer i més de cent cinquanta places. També s’iniciaran sis cursos en línia, semipresencials amb el Parla.cat, de nivell Intermedi i de Suficiència. A més, aquesta setmana comença un B3 del programa Aprèn.cat del Servei d’Ocupació de Catalunya,

Els preus de les matrícules i les reduccions per a persones aturades, pensionistes, famílies nombroses, etc., es mantenen tant per a cursos presencials com a distància.  A banda, recordem que les persones en actiu que treballen a l’empresa privada poden bonificar la formació presencial mitjançant la Fundació Tripartita.