El Servei Local de Català de Cambrils comença les inscripcions per als cursos de català del segon trimestre

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Servei Local de Català de Cambrils, ubicat des de la tardor al Centre Cultural (carrer de Sant Plàcid 18-20), ja té a punt la seva oferta per al segon trimestre del curs 2019-2020.

Les inscripcions seran el dia 16 de desembre per a antic alumnat, el 17 desembre (de 9.30 a 13.30 i de 16.30 a 18.30) per a les persones que han de fer el Bàsic 1, i del 18 al 20 de setembre s’atendran les persones que hagin de fer la resta de nivells.

En concret s’ofereixen dos cursos de nivell Bàsic 1 (un de matí i un de tarda), un Bàsic 2, un Bàsic 3, un Elemental 2, un Intermedi 2 i un Suficiència 1. A més, les persones que ho desitgin es poden inscriure als cursos en línia del Parla.cat.

Els nivells i horaris dels cursos es poden consultar al cercador de cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística (https://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/), on es pot fer la cerca per nivell, modalitat, comarca o municipi.

També trobareu més informació i  els fullets amb l’oferta dels cursos de Cambrils, Reus i l’Hospitalet de l’Infant al web del CNL, www.cpnl.cat/reus.

Podeu demanar més informació dels cursos al 977 79 26 88.