També s’ha obert el període de preinscripció per als cursos de tardor

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Servei Local de Català de Cambrils del Centre de Normalització Lingüística (CNL) ha organitzat un curs de de nivell Bàsic intensiu de 9.30 a 11.30 hores al mes de juliol. Les inscripcions seran del 19 al 28 de juny a la seu del Servei Local de Català de Cambrils, a l’Ateneu Juvenil. Aquest mes també s’ha impartit a Cambrils un curs intensiu de nivell S3.

Les persones interessades poden consultar nivells, horaris i preus al web del CNL. El cercador de cursos del web del Consorci permet buscar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat. En el preu de matrícules hi ha reduccions per a aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses o monoparentals.

D'altra banda, ja és obert el període de preinscripció en  línia dels cursos de tots els nivells, inclòs el superior (C2), que començaran al setembre i octubre a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant, una novetat que ajudarà el CNL a fer una programació més adequada a les necessitats de la població que es vol formar en llengua catalana. Tothom que ho vulgui pot deixar els seves dades en el formulari que trobarà al web del CNL.