S’oferirà tots els dies de la setmana de 10 a 19 hores, fins al 30 de setembre. Les platges de La Llosa, Prat d’en Forès-Regueral, Cavet i Vilafortuny han tornat a rebre el distintiu de Bandera Blava per a aquesta temporada 2020.

  • Categoritzat com: Comunicació Sostenibilitat
  • Serveis associats: Platges de Cambrils

El servei de prevenció, salvament i socorrisme es posarà en marxa el proper dilluns, 15 de juny, a les nou platges de Cambrils. El servei, que s’oferirà de manera diària de 10 a 19 hores, fins el 30 de setembre, compta amb 29 socorristes i 18 punts de vigilància (formats per quatre centres de coordinació, dues torres fixes i dotze cadires mòbils).

Els centres de coordinació dels socorristes estan ubicats a les platges de la Llosa, Prat d’En Forés-Regueral, el Cavet i  Vilafortuny i també serveixen de punts d’atenció a les persones usuàries i per recollir els cendrers de platja i les polseres idenficatives per als infants.

D’altra banda, enguany s’instal·laran cartells informatius, amb mesures de prevenció enfront la Covid-19, per recordar a les persones usuàries que han de respectar la distància de seguretat i els aforaments, fer ús de les mascaretes, rentar-se les mans amb freqüència, no compartir estris ni menjar, i utilitzar les dutxes i wcs de manera individual.

Com és habitual, també s’oferirà el servei el bany adaptat amb cadira amfíbia (amb cita prèvia als centres de coordinació o correu electrònic a altesport@altesport.com). En canvi, amb motiu de la pandèmia, enguany no obriran els miniclubs per a infants. Per a més informació, sobre serveis a les platges podeu accedir a  https://www.cambrils.cat/platges.

Quatre banderes blaves

Les platges de La Llosa, Prat d’en Forés-Regueral, Cavet i Vilafortuny han tornat a aconseguir el guardó de Bandera Blava.  Aquest segell de qualitat de l’associació internacional Foundation for Environmental Education (FEE) garanteix, valora i premia els municipis que realitzen una bona gestió ambiental i que tenen en compte la seguretat, les instal·lacions, la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental, alhora que exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent amb la realització d’analítiques periòdiques.