L’augment de la demanda d’aquest servei municipal ha fet necessari prendre mesures per garantir l’accés i facilitar la planificació familiar. Durant els mesos de juliol li agost el canguratge per infants d’entre 4 mesos i 5 anys s’oferirà de dilluns a divendres de 17 a 20 hores. L’objectiu d’aquest espai de guarda és donar resposta a necessitats puntuals per conciliar el temps personal i laboral.

 • Categoritzat com: Benestar Social i Inclusió

El servei municipal de Conciliació Familiar de Cambrils, que s’ofereix des del Centre Cívic Alba, ampliarà el seu horari d’atenció durant l’estiu per adaptar-se a les necessitats de la famílies amb infants a càrrec. Els mesos de juliol i agost el canguratge s’oferirà de dilluns a divendres en horari de 17 a 20 hores amb un aforament màxim de 10 places.

D’altra banda, a conseqüència de l’augment de la demanda durant les darreres setmanes, a partir de dilluns el servei posarà en marxa un nou sistema de reserves i limitarà l’ús del servei a un màxim de 3 dies i 9 hores setmanals per infant, amb l’objectiu de regular millor l’accés, garantir la disponibilitat del servei i facilitar la planificació familiar de la població de Cambrils amb infants de 4 mesos a 5 anys.

Amb aquestes mesures es vol evitar la incertesa, els conflictes i les cues anticipades a la porta del Centre Cívic, millorar l’organització del servei i fer-lo més accessible, adaptar-se més ràpidament a la demanda real i poder atendre un major nombre de famílies que necessiten suport per poden conciliar i millorar la seva qualitat de vida.

El nou sistema de reserves entrarà en vigor el dia 1 de juliol de 2024, però durant la setmana de l’1 al 5 de juliol es portaran a terme les gestions tècniques necessàries per poder introduir totalment les modificacions.

El servei de Conciliació Familiar és un servei públic municipal i de caràcter gratuït, dirigit a totes les famílies empadronades al municipi amb fills/es amb una edat compresa entre els 4 mesos i els 5 anys, que pretén donar resposta a les necessitats no previstes o puntuals, oferint un espai de guarda destinat a conciliar el temps personal, laboral i familiar.

NOU SISTEMA D’ACCÉS AL SERVEI

 • Es podrà fer ús del servei un màxim de 3 dies per infant a la setmana (màxim de 9 hores setmanals no acumulables).
 • La reserva de plaça es realitzarà diàriament mitjançant l’aplicació BYNAPP (que es descarrega gratuïtament des del Play Store del mòbil) a partir de les 8 del matí de cada dia.

INSTRUCCIONS PER FER LA RESERVA DE PLAÇA

 1. Descarregueu l’aplicació al mòbil
 2. Entreu al vostre e-mail, on rebreu un correu electrònic amb la contrasenya
 3. Torneu a entrar a l’aplicació i introduïu el vostre e-mail i la contrasenya
  (En cas de tenir més d’un infant tindreu amb el mateix correu electrònic associat a diferents usuaris, un per cada infant)
 4. Entreu a l’apartat d’agenda, i clicar al símbol de + que trobareu a la part dreta superior de la pantall
 5. A l’apartat on posa “Escriu aquí el text...” posar el següent:
  DATA I HORES QUE VOLEU FER ÚS DEL SERVEI
  Exemple: “27/06/24 de 17 a 20 hores"
 6. Cliqueu enviar

IMPORTANT:

 • En cas de tenir més d’un infant s’ha de fer el mateix procés de reserva per cada infant, entrant en el respectiu usuari de cada fill/a.
 • Recordeu que només es pot reservar plaça del Servei de Conciliació Familiar per al mateix dia, és a dir, aquest procés és diari. L’horari de reserva de plaça s’obrirà a les 8 del matí de cada dia, i es tancarà quan l’aforament estigui complet.
 • En cas d’estar complet l’aforament des de l’aplicació no us sortirà el símbol de + a l’apartat agenda. Per tant, no podreu fer la reserva per aforament complet.
 • En cas de quedar places disponibles durant les hores d’atenció del servei (17:00 a 20:00 hores) es podran omplir per ordre d’arribada.
 • En el cas de reservar plaça i no assistir al servei les hores seran igualment descomptades de les 9 hores setmanals disponibles per cada infant.

Prèviament, les persones interessades s'han de dirigir al Centre Cívic Alba (plaça Carles Roig, núm. 9) o demanar cita prèvia a través dels telèfons 977 36 58 28 i 660 805 251 i del correu electrònic saltironscambrils@peretarres.org. Les inscripcions es poden fer directament al servei aportant les fotocòpies del DNI o NIE del pare, mare o tutor/a, del Llibre de família, del Carnet de vacunes i de la Targeta sanitària de l'infant, i en cas d’haver-ni, el conveni regulador. Un cop presentada tota aquesta documentació s'obrirà fitxa de la família i es podrà fer ús del servei.