Les persones interessades es poden posar en contacte en contacte amb el Servei Local de Català de Cambrils de 10 a 14 h, a l’avinguda de l'Horta de Sta. Maria (Ateneu Juvenil), 14, 2a planta, tel. 977792688

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El  Servei Local de Català de Cambrils (SLC) posa a disposició de la població dos cursos intensius aquest juny i juliol.

D’una banda un Taller d’ortografia, de 20 h de durada, que es farà de mig juny a mig juliol els dimarts, dijous i divendres de 9.30 a 11.30 h. Aquest Taller, que s’organitza per primera vegada a Cambrils,  està pensat per a persones que fan faltes i volen aprendre estratègies per evitar-les d'una marera diferent, amb tècniques innovadores. És un curs del tot  pràctic i un bon complement per a l'alumnat que segueix el currículum general de formació en llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística, però també és  una bona eina per a persones que fa temps que no estudien català i que encara que tinguin una titulació en aquesta matèria volen millorar en determinats aspectes.

D’altra banda ofereix un nivell Bàsic 1 adreçat a persones que no parlen català, amb una durada de 45 hores, que es farà de dilluns a divendres de 9 a 11 h de matí tot el juliol.

Més informació i inscripcions

Les persones interessades es poden posar en contacte en contacte amb el Servei Local de Català de Cambrils de 10 a 14 h,  a l’avinguda  de l'Horta de Sta. Maria (Ateneu Juvenil), 14, 2a planta, tel.  977792688, per inscriure-s’hi com més aviat millor ja que les places són limitades.

En Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, del qual forma part el SLC de Cambrils, també organitza diversos cursos intensius d’estiu. En aquest cas seran tot el mes de juliol al matí i s’ofereix el B1, B2, B3, Intermedi 1 per a persones que ja parlen català i el volen aprendre a escriure i un altre Taller d’ortografia. En el cas de Reus les inscripcions es podran fer els dies 27 i 28 de juny de 9 a 14 h.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Més informació: www.cpnl.cat/reus