Enguany hi ha una rebaixa generalitzada dels preus de matrícula. S'ofereixen vuit cursos presencials, amb unes dues-centes places, i també set nivells en línia

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El  Servei Local de Català de Cambrils ja té a punt la nova oferta de cursos per al primer trimestre. Les inscripcions seran el 14 i 15 de setembre per a l’antic alumnat i del 16 de setembre al 2 d’octubre per al nou alumnat. L’horari per poder-se matricular serà de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 19 hores.

Vuit cursos presencials i dues-centes places

Aquest trimestre el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) ofereix des del Servei Local de Català de Cambrils vuit cursos presencials de tots els nivells que començaran el 5 i 6 d’octubre amb unes dues-centes places. També s’iniciaran set cursos en línia  amb tutoria de nivell Intermedi, de Suficiència i de nivell Superior.

Enguany hi ha novetats pel que fa al cost de les matrícules: s'han unificat a la baixa els preus dels diferents nivells, hi ha hagut una rebaixa significativa en el preu dels cursos de nivell superior i s'ha estès a tots els cursos del Parla.cat les reduccions per a persones aturades, pensionistes, famílies nombroses, etc. A banda, recordem que les persones en actiu que treballen a l'empresa privada poden bonificar la formació mitjançant la Fundació Tripartita.

Podeu consultar horaris i preus en aquest enllaç. També podeu buscar al  cercador el curs que us interessi.

Certificats oficials i activitats complementàries

Amb 25 anys d'experiència, el CNL ofereix diferents modalitats d'aprenentatge del català amb l'objectiu que els alumnes puguin compatibilitzar la feina amb els estudis. Així, a l'oferta ja existent de cursos presencials de 45 i 90 hores, s'hi afegeixen els cursos semipresencials i en línia, a través de de la plataforma Parla.cat.

El CNL també organitza un gran nombre d'activitats culturals perquè els alumnes puguin posar en pràctica els aprenentatges, compartir experiències i ampliar els coneixements de cultura catalana.

D'altra banda, els cursos es basen ens els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Els certificats de nivell expedits pel Consorci per a la Normalització Lingüística  són equivalents als certificats de la DGPL i tenen una correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Més informació: www.cpnl.cat/reus