Els cursos presencials es complementaran també amb cursos en línia i amb servei de tutoria per mitjà de la plataforma Parla.cat.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El dilluns dia 15  de setembre s’inicien a Cambrils les inscripcions per a antic alumnat dels cursos de català. El nou alumnat podrà fer la prova de col·locació a partir d’aquesta data i  matricular-se del  18 al 26 de setembre mentre quedin places.

L’horari d’atenció és de 10 a 13.30 i de 16 a 19 h al Servei Local de Català de Cabrils (SLC), situat a l’ Ateneu Juvenil, a l’Horta de Santa Maria, 14. Podeu consultar la informació al web del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus (www.cpnl.cat/reus), on trobareu els nivells, horaris i preus, o trucar al tel.  977 792 688.

El SLC ofereix a Cambrils  vora 200 places, distribuïdes en 8 cursos presencials, per a aquelles persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció (nivells Bàsic i Elemental) i per a aquelles que ja el parlen però volen aprendre a escriure’l adequadament (nivells Intermedi ,  de Suficiència o Superior). En la majoria de casos es fan classes dos dies a la setmana (dilluns i dimecres o dimarts i dijous) i cada sessió dura 1 h 45 minuts o bé 2 h.

Per segon any consecutiu s’ha programat un curs de nivell Superior (antic D),  que es farà els divendres a la tarda i que l’any passat va tenir una gran acceptació.

Aquest cursos presencials es complementaran també amb cursos en línia i amb servei de tutoria per mitjà de la plataforma Parla.cat. Cal dir que, com a novetat, hi haurà una reducció en els preus  dels cursos en línia amb el Parla.cat de nivell Intermedi, que s’equipararan al dels cursos presencials i tindran descomptes per a persones aturades, pensionistes, famílies nombroses, etc. El  preu de la resta de cursos serà el mateix que l’any passat.

Des del web del Consorci per a la Normalització Lingüística (www.cpnl.cat/reus) podeu consultar el cercador  de cursos, per nivell i per localitat,  que permet trobar informació de  tots els que aquesta tardor s’iniciaran a tot Catalunya.