El premi ha estat atorgat pels consumidors i clients que han participat en aquesta ruta de la tapa i han efectuat les seves valoracions i votacions a través de la web app “estamosdetapas.com”

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

El xef del Restaurant Portus, Xavier Martí García, ha rebut avui de mans de la regidora de Turisme de Cambrils, Mercè Dalmau, el premi com a guanyador en la III Ruta de la Tapa Cambrils-San Miguel 2015.

Portus presentava una interessant proposta titulada ‘Tallat amb botifarró’ que per la seva originalitat, presentació i elaboració va endur-se la millor puntuació entre tots els participants. Cal recordar precisament aquest detall i és que el premi ha estat atorgat pels consumidors i clients que han participat en aquesta ruta de la tapa i han efectuat les seves valoracions i votacions a través de la web app “estamosdetapas.com”. Portus tindrà ara la possibilitat de participar a la fira de la Tapa de Barcelona al 2016.

Durant l’acte de lliurament del premi, Mercè Dalmau ha recordat que “Cambrils és un nucli de gastronomia molt important, capital gastronòmica de la Costa Daurada, que amb actuacions com aquesta aconsegueixen acostar la gent a establiments que potser no coneixien alhora que donar a conèixer la qualitat dels cuiners de Cambrils”. A més, Dalmau ha afegit que “el municipi té un calendari gastronòmic plenament consolidat on les diferents jornades gastronòmiques funcionen i es demostra els esforços entre regidories en aquest sentit i també amb el sector”.

Per la seva part, Francisco Soler, en representació de Mahou San Miguel, ha destacar que “el nivell de les tapes de Cambrils és molt alt i cada any va augmentant”.

La III Ruta de la Tapa estava organitzada pel Patronat de Turisme de Cambrils juntament amb Cervesa San Miguel i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils. Es va celebrar del 18 al 29 de setembre i hi van participar un total de 30 establiments de diferents punts de la ciutat.