Una trentena de persones de les residències Baix Camp, STS i Cambrils Suite van gaudir de l’àpat. El restaurador Patxi Garcia organitza anualment aquesta iniciativa solidària des de l’any 2013.

  • Categoritzat com: Comunicació

Una trentena de persones grans que viuen en residències van compartir taula dilluns passat al restaurant Kupela de Cambrils gràcies a la iniciativa solidària del seu propietari, Patxi Garcia. Ja és el sisè any que el restaurador ofereix aquest dinar pels volts de Nadal de manera desinteressada.

Al dinar hi van participar persones usuàries de les residències Baix Camp, STS i Cambrils Suite, acompanyats per personal dels centres residencials i el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès.

Com és habitual, l’Assemblea Local de la Creu Roja va col·laborar en el servei de transport dels participants des de cadascuna de les residències fins al restaurant i el Departament de Benestar de l’Ajuntament fa d’enllaç amb els centres. L’objectiu de la iniciativa és que els usuaris puguin gaudir d’un dia especial amb un àpat diferent fora de la residència.

Patxi Garcia, originari de Bizkaia, explica que organitza anualment aquest dinar per donar gràcies al poble Cambrils per haver-lo acollit ara fa 9 anys i haver-li donat feina.