L’associació Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) oferirà un espectacle a la Sala de Plens. Unes 15 comparses participaran a la rua dissabte a la tarda, que sortirà del passeig Albert.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

El Rei Carnestoltes arribarà a Cambrils aquest divendres, 1 de març, a les 19:30 hores. Els actors i actrius de l’associació Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) entraran a la Sala de Plens de l’Ajuntament per prendre possessió del seu efímer mandat i convidar a la ciutadania a gaudir de la disbauxa i la transgressió carnavalesca.

L’espectacle repassarà l’actualitat local i nacional en clau satírica en el marc d’un particular Ple Municipal amb imitacions de personatges polítics i socials de Cambrils encarnats per membres de la NAC i la projecció de diversos vídeos. El particular xou ja s’està promocionant a les xarxes amb vídeos d’un suposat Komando Carnestoltes i enguany torna a canviar de format i a omplir-se de sorpreses.

La presa de possessió serà el primer acte del programa de Carnaval organitzat per la NAC i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils, que continuarà dissabte a les 18 hores amb la tradicional Rua de Carnaval. El recorregut començarà al passeig Albert i comptarà amb la participació d’una quinzena de carrosses. La festa de dissabte s’allargarà amb un concert del dj DéJàvu l’Ateneu Juvenil.

L’endemà diumenge, 3 de març, a les 12:30 hores, hi haurà el carnaval infantil. Les inscripcions començaran a les 12 hores i com sempre hi haurà premis per a les millors disfresses.

L’últim acte serà la vetlla i l’enterrament de la sardina, que es portarà a terme el dimarts 5 de març al Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils.


PROGRAMA CARNAVAL 2018

DIVENDRES, 1 de març

19:30 hores. Ajuntament de Cambrils.
ARRIBADA DEL REI CARNESTOLTES

DISSABTE, 2 de març

18 hores. Passeig Albert
Inici de la RUA DE CARNAVAL

22:30 hores. Ateneu Juvenil.
Concert de Carnaval amb DJ DéJàvu

DIUMENGE, 3 de març

12:30 hores. Plaça del Pòsit.
CARNAVAL INFANTIL
Inscripcions a partir de les 12 hores

DIMARTS, 5 de març

19:30 hores. Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils.
Enterrament de la Sardina.

Més informació: www.nitdartistes.cat i www.cambrils.cat/festes