Demà dissabte tindrà lloc la Rua de Carnaval que s’iniciarà a les 18 hores. Un sopar obert amb ‘food trucks’ i el ball posterior marcaran els altres actes destacats de la jornada. Diumenge serà el dia dels més petits amb el Carnaval Infantil, a partir de les 12:30 hores, al Passeig Miramar

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

Expectació per conèixer com es desenvoluparà l’arribada del Rei Carnestoltes aquesta tarda a Cambrils. La Nit d’Artistes han programat una posada en escena que promet molta sàtira i bons moments entre tots els assistents. Així doncs, aquesta tarda, a partir de les 19:30 hores, el nou consistori carnavalenc arribarà a l’Ajuntament de Cambrils on faran eleccions a l’alcaldia, presa de possessió i ple municipal.

Però els actes centrals del Carnaval cambrilenc arriben demà dissabte. Prop de 1.500 persones i 14 colles es donaran cita demà a la tarda a la rua de la vuitena edició del Carnaval de Cambrils. De les 16 a les 18 hores el passeig Albert acollirà la convocatòria de la Rua, vehicles i assistents, per començar aleshores la Rua a les 18 hores. Està previst que aquesta finalitzi a les 21 hores aproximadament a l’aparcament de l’Horta de Santa Maria. Només mitja hora més tard, al Parc del Pescador, tindrà lloc el sopar obert al públic amb ‘food trucks’. I a partir de les 23 hores, a l’Ateneu Juvenil, tindrà lloc el Ball de Carnaval amb els Dj’s Patu i PD Peixampler.

Concurs de disfresses infantil

Un dels actes que té més bona acollida entre el públic infantil és el Concurs infantil de disfresses. Des de l’organització asseguren diversió i regals per tots els participants. L’activitat tindrà lloc diumenge 7 de febrer a les 12.30h al Passeig Miramar.

Enterrament de la sardina

La tradicional Vetlla del Rei Carnestoltes es farà el proper 9 de febrer, a les 19.30h. L’acte començarà a la Plaça de la Vila i des d’allà, la comitiva iniciarà la marxa fúnebre fins a la plaça del Setge. Serà al Setge on es procedirà a la lectura del testament.