L’alumna Àstrid Gonzalez, de 7 anys, ha estat distingida amb una menció especial al Concurs de Piano de Torredembarra. Les diferents formacions oferiran un concert el proper dilluns a la parròquia de Sant Pere per recaptar fons per la Marató de TV3.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Escola de Música Educació

El Quartet de Saxos de l’Escola Municipal de Música de Cambrils ha guanyat el primer premi de la categoria juvenil del X Concurs de Música de Cambra "Higini Anglès de la Diputació de Tarragona, que va tenir lloc a Reus el passat dissabte 13 de desembre de 2014. El grup, dirigit pel professor de saxo Dídac Arcas, està format per Adrià Hurtado Moreno, Àlex Llopis del Castillo, David Ramos Llimós i Adrià Cubells Agraz. Podeu consultar la resta de premiats aquí.

D’altra banda, l’alumna de piano Àstrid González Moracén de 7 anys ha estat distingida amb una menció especial del Tribunal del IV Premi per a Joves Pianistes de Torredembarra en la categoria A (fins a deu anys).  El concurs, que es va celebrar el 14 de desembre, s’emmarca en la XVI edició dels Premis Vila de Torredembarra que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra).La nena és alumna del professor Eladi Dalmau. Podeu llegir la nota de premsa del lliurament de premis aquí.

Propers concerts

Entre les actuacions d’alumnes de l’Escola de Música previstes pels propers dies, destaca el Concert de la Marató de Tv3 que diferents formacions oferiran dilluns que ve, 22 de desembre (19 hores), a la parròquia de Sant Pere per recaptar fons per les malalties del cor. Hi participaran el conjunt Juvenil de guitarres (director: Miguel Javaloy), els cors Kodaly, Cor Vivace i Cor Adagio (Reyes Gil), el conjunt de violoncels (Enric Prats), les orquestres Orca (Albert Carbonell) i Kadenza (Marcel Pascual), els grups de vent Staccato (Anna Amigó) i Crescendo (Dídac Arcas) i la Combo Big-Band (Carles Herruz). L’aportació lliure dels assistents es destinarà íntegrament a la Marató.

A més, aquest divendres, 19 de desembre (18:30 hores), el Quartet de Saxos recentment guardonat actuarà a la plaça del Pòsit de Cambrils dins dels actes organitzats per l’associació de comerciants de Cambrils. I diumenge, 21 de desembre (12 hores), el Quartet de Corda interpretarà diferents peces en moments determinats dels Poemes de Nadal recitats pel grup de teatre Xerinola a l’Ermita de la Verge del Camí. Els integrants, dirigits per Albert Carbonell, són Pedro Guillén i Marcel Gutiérrez (violins), Guillem Álvarez (viola) i Ferran Ballesté (violoncel).