La formació, totalment gratuïta, s’impartirà els dies 27 i 8 d’octubre al Centre Cívic Les Basses. Les persones interessades s’hi poden inscriure fins el dia 20 d’octubre.

  • Categoritzat com: Comunicació

El Punt de Voluntariat de Cambrils i La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) impartiran un nou Curs d’Iniciació al Voluntariat al Centre Cívic les Basses de Cambrils els propers dies 27 i 28 d’octubre.

Aquesta formació, totalment gratuïta, està promoguda pel Punt de Voluntariat de Cambrils amb el suport del Departament d’Acció Cívica i Voluntariat de la Generalitat de Catalunya. L’horari del curs serà divendres 27 de 16 a 20 hores i dissabte 28 de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores. Les inscripcions estaran obertes fins el dia 20 d’octubre. El formulari es pot descarregar des d’aquest enllaç.

L’objectiu del curs és apropar la tasca voluntària a la ciutadania i generar un espai per a què les persones assistents comparteixin les seves experiències i inquietuds. Les persones assistents aprendran el significat, el paper i el valor del voluntariat, coneixeran els elements bàsics que defineixen la persona i l’acció voluntària i obtindran informació i recursos pràctics per a orientar-se a l’hora d’escollir l’entitat on fer el voluntariat. Podeu consultar el programa complet de les sessions formatives aquí. El curs serà impartit per la sociòloga i tècnica del Punt del Voluntariat de Cambrils, Maria Escoda.

Ara fa un any que es va fer el primer Curs d’Iniciació al Voluntariat a Cambrils i va ser tot un èxit. Les persones assistents van reconèixer que participar d’aquests espais els motivava a continuar amb la tasca voluntària perquè veien que el que feien estava ajudant a transformar la societat. Tenint la bona acollida de la darrera edició, l’Ajuntament de Cambrils ha decidit tornar a subvencionar aquesta formació i així facilitar l’accés a totes les persones que hagin iniciat el voluntariat o que tinguin interès per incorporar-se com a voluntaris en una entitat.

Més informació:

Cristina Rodríguez, tècnica de la FCVS tarragona@voluntaris.cat / 877 05 06 13

Maria Escoda, tècnica del Punt de Voluntariat de Cambrils mescoda@cambrils.cat