El departament de Participació s’adapta als nous formats digitals per a poder seguir oferint aquestes sessions per quart any consecutiu. L’objectiu de l’acció és sensibilitzar els joves de la importància del voluntariat i compromís social per fer front a problemes col·lectius.

  • Categoritzat com: Comunicació Participació ciutadana

El Punt del Voluntariat de Cambrils oferirà per quart any consecutiu una xerrada de sensibilització a l’alumnat de quart de secundària del Col·legi Vidal i Barraquer. La xerrada es portarà a terme el proper 14 d’octubre a les 15 hores i enguany serà online per garantir totes les mesures de seguretat.

El departament de Participació s’adapta als nous formats digitals per poder continuar prestant les diferents línies de treball. La línia de sensibilització als centres eductius es va iniciar el 2017, en el marc de de la implementació de l'assignatura curricular d'Aprenentatge i Servei Comunitari.

El regidor de Participació, Oliver Klein, ha afirmat que l’objectiu de les accions de sensibilització és que els i les joves entenguin la importància de participar en projectes de voluntariat local. «És una eina que afavoreix els seus aprenentatges i els prepara per a un compromís socials i local, que actualment és més necessari que mai per fer front a problemes col·lectius», ha afirmat Klein.