Les trobades participatives es portaran a terme avui dimarts a l’Eixample Vila, dijous a Nou Cambrils i dilluns a l’Eixample Platja. Durant el 2019 s’han celebrat dues festes a cada barri per crear nous espais de millorar de la convivència i el coneixement entre cultures. Al llarg de l’any també s’han convocat reunions obertes per preparar les activitats lúdiques i recollir necessitats, propostes i interessos del veïnat.

  • Categoritzat com: Comunicació

El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (PICI) de Cambrils de l’Ajuntament de Cambrils tancarà l’any 2019 amb tres berenars de valoració oberts a tot el veïnat sobre les accions dutes a terme als barris de l’Eixample Vila, Nou Cambrils i l’Eixample Platja.

La trobada participativa a l’Eixample Vila se celebrarà avui dimarts, 10 de desembre, a les 18 hores, al Centre Cívic Nou Cambrils. El berenar de Nou Cambrils es farà aquest dijous, 12 de desembre, a les 18 hores, al Centre Cívic Nou Cambrils. I la jornada de valoració de l’Eixample Platja serà dilluns, 16 de desembre, a les 19:30 hores al Centre Cívic Les Basses.

Les trobades serviran per seguir creant comunitat i valorar les accions dutes a terme als tres barris del municipi on s’ha desplegat el projecte. Al llarg de l’any 2019 s’han celebrat dues festes comunitàries a cada barri (una a la primavera i una altra a la tardor) i s’han convocat diverses reunions obertes per recollir propostes i preparar les activitats lúdiques d’una manera participativa.

L’objectiu de les actuacions és crear nous espais per a la millora de la convivència des d’una mirada comunitària i intercultural. Es tracta de detectar i recollir les necessitats i els interessos del veïnat, dinamitzar i positivitzar les relacions, millorar el coneixement entre cultures, enfortir la cohesió social i promoure la cultura de la pau i el diàleg.

El PICI està impulsat pel Departament de  Benestar de l’Ajuntament de Cambrils i compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.