Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins el 20 de desembre a través de l’enllaç https://forms.gle/w2Bwn4q8u4djz2V98. Cada taller està centrat en una franja d’edat i inclou 6 sessions sobre cura, educació i desenvolupament dels fills i filles. L’objectiu és orientar, reforçar i donar eines a pares i mares i convidar-los a reflexionar i compartir les seves experiències amb altres famílies.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

El Pla Educatiu d’Entorn de Cambrils ofereix tres nous tallers virtuals en el marc del programa Créixer en Família del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Els tallers, que inclouen 6 sessions cadascun, estan organitzats per franges d’edat (nadons, petita infància i infància) i es portaran a terme els dimarts entre el 12 de gener i el 18 de maig. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins 20 de desembre a través de l’enllaç https://forms.gle/w2Bwn4q8u4djz2V98.

Les persones inscrites es comprometen a assistir a totes les xerrades del taller que s’ha inscrit o a avisar amb antelació d’una possible absència. Cada persona pot sol·licitar més d’un taller (que té 6 xerrades). La capacitat màxima de cada bloc de tallers és de 22 persones i s’assignaran les places per ordre d'inscripció.

Créixer en Família és un programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l’objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors. Aquest programa ofereix espais de suport als pares i mares interessats a conèixer aspectes que puguin influir positivament en la cura, l'educació i el desenvolupament dels fills i filles, convidant-los a reflexionar i a compartir les seves experiències amb altres famílies.

El Pla Educatiu d'Entorn és una proposta impulsada des del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el Departament d’Educació i PAO de l’Ajuntament de Cambrils per fomentar totes les propostes i promocionar aquelles que donin resposta a les necessitats educatives dels membres de la nostra comunitat, especialment els infants i joves, i tenint en compte als sectors socials més vulnerables.

Aquesta cooperació educativa busca aconseguir l'èxit educatiu de tot l'alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l'ús de la llengua catalana, l'educació intercultural, i el foment de la convivència.

Taller d’infància (6-12 anys). De 18.00 a 19.30 h.

Sessió 1. El respecte i la confiança permet equivocar-nos!

12 de gener

Sessió 2. Fills autònoms, no obedients!

19 de gener

Sessió 3. Conflictes i responsabilitats.

26 de gener

Sessió 4. Als nens el cotxes i a les nenes les nines?

2 de febrer

Sessió 5. No s'aprèn només a l'escola!

9 de febrer

Sessió 6. Sessió de tancament de cicle.

16 de febrer

Taller de petita infància (3-6 anys). De 18.00 a 19.30 h.

Sessió 1. T'estimo tal com ets?

23 de febrer

Sessió 2. Ho he provat tot, però no em fa cas!

2 de març

Sessió 3. Vols dir que ja està ordenat?

9 de març

Sessió 4. Tal faràs, tal educaràs!

16 de març

Sessió 5. Jugar serveix? Aprenem jugant?

23 de març

Sessió 6. Sessió de tancament de cicle.

6 d’abril

Taller de nadons (0-3 anys). De 10.00 h a 11.30 h.

Sessió 1. Mama! Papa! Upa!

13 d’abril

Sessió 2. Deixa'm. Jo sol!

20 d’abril

Sessió 3. A dormir no.

27 d’abril

Sessió 4. Per menjar li poso la TV i fora problemes!

4 de maig

Sessió 5. El meu fill no para.

11 de maig

Sessió 6. Sessió de tancament de cicle.

18 de maig