Les activitats itinerants animen els carrers i acosten la cultura a ciutadania i visitants tots els dijous i dissabtes de juliol i agost. El públic i els establiments han rebut la proposta amb moltes ganes de tornar a gaudir del carrer i dinamitzar la ciutat. Les actuacions es porten a terme amb totes les mesures de seguretat i compten amb guardes que vetllen pel seu compliment. Canvi d’ubicació: El 25 de juliol la companyia La Bleda oferirà el seu espectacle a la Vil·la Romana de la Llosa.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Cultura i Festes Turisme

El programa d’activitats culturals i festives de carrer «Cambrileja l’estiu» continua amb més música, teatre i circ a l’aire lliure. El públic i els establiments han rebut la proposta amb moltes ganes de tornar a omplir els espais públics de vida, de gaudir de la cultura i de dinamitzar la ciutat dins de les limitacions de la situació actual.

Les actuacions es porten a terme amb totes les mesures de seguretat i compten amb guardes que vetllen pel compliment de les normes. És obligatori portar la mascareta, mantenir la distància de seguretat i seguir totes les indicacions de l’organització.

«Cambrileja l’estiu» està organitzat pel patronat de Turisme i els departaments de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Cambrils. Es tracta d’un calendari d’espectacles itinerants programat per els vespres de dijous i dissabtes de juliol i agost que s’adapta a les circumstàncies actuals.

L’objectiu és acostar una programació variada a ciutadania i visitants després d’haver hagut de suspendre activitats culturals tan significatives com el Festival Internacional de Música de Cambrils o la majoria d’actes de la Festa Major de Sant Pere.

Tots els espectacles estan subjectes a canvis que puguin derivar-se de  les mesures per fer front el Covid i s’aniran adaptant segons la situació. En cas de qualsevol modificació d’última hora s’informarà a través de les diferents xarxes socials de l’Ajuntament i altres canals municipals.

De moment, s’ha hagut de canviar la ubicació de «Les Vacances de Mme. Rouloutte» de la companyia La Bleda previst per aquests dissabte dia 25 de juliol, que finalment es farà a la Vil·la Romana de la Llosa enlloc del Passeig de les Palmeres per poder controlar millor l’aforament. Aquest espectacle familiar és l’únic de la programació que és estàtic i per això el públic haurà d’estar assegut i l’aforament serà limitat. L’entrada del públic es farà pel carrer Josep Iglesias i l’obertura de portes serà a les 19:30 hores.

La resta d’activitats programades són itinerants i seguiran diverses rutes per evitar concentracions de persones, garantir que es puguin mantenir distàncies de seguretat i, alhora, diversificar els espais. Podeu trobar el programa complet clicant aquí.

Paral·lelament, des del Patronat de Turisme s’han programat activitats esportives, com ioga a la platja o nòrdic walking, o més lúdiques com les visites guiades teatralitzades, que enguany són gratuïtes. Les propostes també han tingut molt bona acceptació i han estat molt ben valorades per les persones participants ja que els grup reduïts permeten una atenció molt personalitzada.

A més, el trenet turístic ja torna a estar en funcionament i també es pot tornar a gaudir de les visites als equipaments museístics (Molí de les Tres Eres, Torre del Port i Vil·la Romana de la Llosa) i a les exposicions temporals.