Hi haurà accés obert al pàrquing soterrat des de la rotonda del Club Nàutic. El veïnat i les persones que necessitin carregar i descarregar podran circular entre l’Oficina de Turisme i el carrer Sant Jordi.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Policia

El port de Cambrils restarà tallat al trànsit del 24 al 27 d’abril de 8 a 20 hores amb motiu de les obres de millora del passeig Marítim que va iniciar el passat febrer l’empresa pública Ports de la Generalitat. L’accés al pàrquing soterrat es podrà fer des de la rotonda del Club Nàutic. Els veïnat i les persones que necessitin fer carregar i descàrrega podran accedir al tram comprès entre l’Oficina de Turisme i el carrer Sant Jordi.

El projecte, que potencia l'ús ciutadà, consisteix en la millora de tots els paviments, el mobiliari urbà i l’accessibilitat del passeig, la incorporació d’una zona d’espera per als usuaris dels vaixells turístics, la instal·lació d’un panell digital informatiu i un pas de vianants smart davant de les escales Reials. Podeu ampliar la informació sobre les obres amb aquesta nota de premsa del febrer de la Generalitat.