El lliurament dels reconeixements es portarà a terme el proper 5 de desembre a la Sala de Plens, en el marc de la Festa Major de la Immaculada

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

El Ple de l’Ajuntament de Cambrils ha aprovat avui atorgar les Mencions Honorífiques Municipals de 2014 al Club Nàutic, a Jordi Font Alterats, al professor emèrit de Medicina Pere Mestres Ventura i l’entitat Càritas, a proposta de la Comissió d’Honors i Distincions després d’estudiar totes les candidatures presentades per ciutadans i entitats.

L'acte de lliurament de les distincions es portarà a terme el dijous 5 de desembre a les 20 hores a la sala de plens de l'Ajuntament, en el marc de la Festa Major de la Immaculada.

El Club Nàutic ha estat escollit per la seva trajectòria en el món de l'esport i el turisme i la seva implicació, vinculació i col·laboració en el creixement i desenvolupament del poble de Cambrils durant aquests 50 anys, des de la seva creació.

Jordi Font Alterats és reconegut per la seva vinculació amb l'esport a Cambrils, especialment en el món del futbol, havent estat membre de diverses juntes directives del Cambrils CF, per contribuir a la construcció de l’antic camp de futbol, participar durant molts anys en la preparació de la cavalcada dels Reis Mags d’Orient, col·laborar en la construcció d’un nou campanar de l’Església de Sant Pere i participar també, entre d’altres, amb Càritas i la congregació de la Sang.

La Menció al doctor Pere Mestres Ventura vol posar de relleu la seva trajectòria professional , així com els reconeixement obtinguts pels seus treballs científics i la seva labor acadèmica arreu i fora de l’Estat.

Finalment, es concedeix la Menció Honorífica a l’entitat Càritas per la llarga trajectòria a Cambrils i el treball realitzat en benefici dels més desfavorits i els més necessitats del municipi.