La Comissió d’Honors i Distincions ha elevat la proposta després de valorar totes les candidatures presentades

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

El Ple Municipal de Cambrils ha acordat avui atorgar la Medalla d’Honor de la Vila, a títol pòstum, a Josep Rom Font, per la seva trajectòria en el món de la medicina i la salut mental. El Ple també ha aprovat atorgar set Mencions Honorífiques a entitats i persones que durant l’any han destacat en qualsevol àmbit de la vida de la ciutat o bé commemoren efemèrides destacades. Els reconeixements han estat proposats per la Comissió d’Honors i Distincions, que ha valorat candidatures presentades per diferents persones, entitats i grups polítics municipals.

Les Mencions Honorífiques 2018 han estat per Francesc Borràs Solé, per la seva trajectòria i com a exemple de preservació dels oficis artesans tradicionals; Antoni Sirvent López, per la seva carrera professional que li ha comportat reconeixements locals i internacionals; Juan Bautista Ferrando, per la tasca realitzada en el món associatiu vinculat amb el Club de Tir Olímpic de Cambrils; i Josep M. Barrabeig Tost, per la seva trajectòria en el món de la pagesia. A més, s’ha aprovat concedir una Menció Honorífica a títol pòstum a Pere Arbó, per la seva implicació i impuls del Casal Municipal de la Gent Gran.

En l’apartat d’entitats, s’han aprovat Mencions Honorífiques per l’Associació Teca Teatre i l’Associació Coral Verge del Camí, per la seva trajectòria durant més de 50 anys i pel seu compromís ferm amb el desenvolupament cultural i social de Cambrils.

L’acte de lliurament de les distincions se celebrarà el dia 5 de desembre a la Sala de Plens de l’Ajuntament en el marc del programa de la Festa Major de la Immaculada.