El servei es podrà reservar per les sessions dels propers dies 23 i 30 de març, amb motiu de les Jornades per la Igualtat de Gènere

  • Categoritzat com: Comunicació

El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (PICI) de Cambrils ha organitzat un servei de canguratge per a infants per les properes sessions de l’espai de veïnes “Trobada, cura i creativitat” del propers dijous 23 i 30 de març. El servei es pot reservar als telèfons 669 16 25 06 i 662944208. Aquesta iniciativa per facilitar la conciliació familiar s’emmarca en les Jornades per la Igualtat de Gènere que s’estan celebrant durant aquest mes de març.

Les trobades setmanals de l’espai de veïnes, obertes a totes les dones de la ciutat, se celebren els dijous a la tarda de 17:30 a 19 hores al Casal de la Gent Gran, situat al passeig La Salle, 13. Les sessions es van reprendre el passat mes d’octubre i, com a novetat, s’hi van incorporar les referents de Benestar Emocional Comunitari de l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils.

La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils, Yolanda Quílez, ha explicat que es tracta d’un espai gratuït de cura i benestar emocional comunitari, d’apoderament, autoconeixement i coneixement veïnal, a través de l’escolta activa, dinàmiques relacionals i d’artteràpia.

D’altra banda, el proper 22 de març a les 19 hores el PICI organitza la xerrada “Parlem de feminisme decolonial, interseccionalitat i feminisme antiracista” amb membres de l'Escuela Feminista Descolonial de Tarragona i Red Antirracista Tarragona. L’activitat es portarà a terme al Local d'Entitats de l'Eixample Platja (carrer Cristòfor Colom 32-34).

El PICI és un programa d’intervenció sociocomunitària i dinamitzadora que té la voluntat d’afavorir la convivència, la inclusió social i el coneixement entre cultures, promoure la participació ciutadana, la mediació intercultural, fomentant la cohesió social i la interculturalitat. Es desenvolupa als barris de Nou Cambrils, Eixample Vila i Eixample Platja. El projecte està impulsat pel Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.