El líder del grup de pop madrileny és David Otero, exmembre i compositor de El Canto del Loco. No Apto i Zero interpretaran versions de pop espanyol. L’escenari del concert es tornarà a instal·lar al pavelló municipal, després de dos anys a l’Ateneu.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Joventut

El Pescao serà el cap de cartell del concert jove de la Fira Multisectorial de Cambrils organitzat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils que tindrà lloc al Pavelló Municipal d’Esports el divendres 30 de maig.

El concert també comptarà amb dues bandes locals. Els cambrilencs Zero seran els encarregats d’escalfar l’ambient a partir de les 22 hores amb una actuació de rock-pop espanyol. I els No Apto tancaran el concert de la Fira amb un especial de versions de rock espanyol. L’obertura de portes serà a les 21.30 hores.

El concert, que durant els dos darrers anys es va portar a terme a l’Ateneu Juvenil, torna enguany al seu emplaçament tradicional a petició expressa dels joves  que van participar al procés de participació endegat pel Departament de Joventut de Cambrils l’any 2013.

L’actuació musical forma part de les activitats  del Pla Municipal de Joventut 2012-2015. La idea és donar cabuda a cambrilencs, ja siguin formacions amateurs o que ja porten un temps a l’escena musical, i donar-los l’oportunitat de compartir escenari amb un grup cap de cartell.

ELS GRUPS

El Pescao

Darrera de El Pescao hi ha el cantant, guitarrista i compositor madrileny David Otero, exmiembre del grup de pop El Canto del Loco. El nom artístic està inspirat en la cançó homònima compsta per ell que apareixia a l’àlbum Zapatillas del Canto del Loco.  El 2010 Otero va llançar al mercat el seu primer disc solista “Nada Lógico”, que ha venut més de 30.000 còpies. El seu àlbum de debut  va entrar directament al número 2 de la llista dels més venuts i el single “Castillo de arena” va romandre 25 setmanes a la llista dels 40 Principals.

No Apto

No Apto és un quartet de rock de Cambrils amb tres àlbums al mercat. Després de cinc anys sense entrar a l’estudi, els germans Raúl, Aleix i Erik López amb la nova incorporació a la bateria d’Anabel Folch, acaben de gravar el seu quart disc, que sortirà a la venda el maig i tenen previst portar de girar per Espanya, Mèxic i Estats Units.

Zero

Zero és el somni de tot músic de formar una banda amb els seus millors amics. El grup de pop rock de Cambrils va néixer l’estiu del 2013 format per Alexandre, Albert i De Garay. Es van presentar amb el nom D’Ajax en diferents llocs fent versions acústiques de cançons de rock en anglès.  Després d'un temps separats, els tres músics s’han tornat a unir amb dues noves incorporacions, Gerard Salvadó i Adrià Triviño, per crear un projecte que combina cançons pròpies amb versions. La banda, amb l’aspiració de crear el seu propi segell, té previst treure el seu primer àlbum el juny.