Cambrils disposarà el proper curs 2014-2015 d’un total de 396 places escolars sostingudes amb fons públics per alumnes de 0 a 3 anys. La llar d’infants municipals faran jornades de portes obertes el 28 (La Galereta) i el 29 d’abril (M. Dolors Medina) a les 18 hores. Un any més des de l’inici del curs, els alumnes amb menys recursos matriculats a les llars d’infants municipals podran gaudir d’una subvenció.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

El dia 5 de maig s’inicia el període de preinscripció per accedir a les llars d’infants de Cambrils el proper curs 2014-15. Les sol·licituds es poden presentar a l’OME (Horta de Santa Maria, 14) o a les mateixes llars fins el 16 de maig.

Durant el procés de preinscipció s’ofereixen 231 places escolars per nens nascuts els anys 2012, 2013 i 2014. En total el proper curs Cambrils disposarà de 396 places escolars sostingudes amb fons públics per alumnes de 0 a 3 anys.

Les llars municipals

Les llars d’infants municipal M. Dolors Medina i La Galereta ofereixen 101 places. Els centres proposen a les famílies un projecte educatiu fonamentat en una línia pedagògica basada en la investigació i l’experimentació, entenent l’educació com un procés global, utilitzant el joc com a principal eina d’aprenentatge, i comptant i donant suport a les famílies en la tasca educativa.

Un curs més, les llars d’infants municipals oferiran la possibilitat d’obtenir bonificacions en les quotes a les famílies nombroses, monoparentals i als alumnes amb germans al centre, i des de l’inici del nou curs, els alumnes amb menys recursos podran gaudir d’una subvenció dirigida a disminuir el cost de la quota mensual.

Les jornades de portes obertes de les llars d’infants municipals seran els dies 28 (La Galereta) i 29 d’abril (M. Dolors Medina) a les 18 hores.

Les preinscripcions es poden presentar a:

-              OME: Av. Horta de Santa Maria, 14 (de 9 a 14h)
-              Llar d’infants La Galereta: C/Colom, 32-34
-              Llar d’infants municipal M. Dolors Medina: C/ Mineta s/n