Per al proper curs s’ofereixen 223 places escolars de 0 a 3 anys entre les dues llars d’Infants municipals i les dues concertades. A les llars d’Infants municipals Maria Dolors Medina i La Galereta es continuarà aplicant la tarifació social en els preus de les quotes.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació Ingesol EPEL

Les sol·licituds de preinscripció per accedir a les llars d’infants de Cambrils el proper curs 2020-21 es poden presentar del 25 de maig al 3 de juny (ambdós inclosos).

A les llars d’Infants municipals Maria Dolors Medina i La Galereta es continuarà aplicant la tarifació social en els preus de les quotes per a les famílies que ho sol·licitin i compleixin els requisits.

Per curs que ve Cambrils disposa d’un total de 350 places escolars entre les dues llars d’Infants municipals i les dues concertades per alumnes de 0 a 3 anys. D’aquestes places, n’hi ha 223 que estan vacants entre els tres nivells, que són les que s’ofereixen en aquest procés de preinscripció.

A les llars d’Infants municipals Maria Dolors Medina i La Galereta, que ofereixen 100 places per nens nascuts els anys 2018, 2019 i 2020, es continuarà aplicant la tarifació social en els preus de les quotes per a les famílies que ho sol·licitin i compleixin els requisits.

Aquests centres municipals proposen a les famílies un projecte educatiu fonamentat en una línia pedagògica basada en la investigació i l’experimentació. Els centres entenen l’educació com un procés global, utilitzant el joc com a principal eina d’aprenentatge, i comptant i donant suport a les famílies en la seva tasca educativa.

Les sol·licituds de preinscripció és poden presentar del 25 de maig al 3 de juny enviant un correu electrònic a l'adreça de la llar d'infants sol·licitada en primera opció, adjuntant la sol·licitud emplenada juntament amb la resta de documentació (ja sigui escanejada o fotografiada). El centre enviarà a les famílies un correu de confirmació de recepció amb el número assignat a la sol·licitud.

A més, del 29 de maig al 3 de juny, les preinscripcions també es podran presentar excepcionalment de manera presencial i prèvia demanda de cita prèvia a l'OME (977307401, en horari de 9 a 14 hores) o a la llar sol·licitada en primera opció (cliqueu per tenir informació d'horaris i correu).

El llistat definitiu d’admesos es publicarà el dia 16 de juny de 2020 i el període de matriculació serà del 17 al 23 de juny de 2020. Tota la informació sobre el procés està disponible al web municipal: https://www.cambrils.cat/ensenyament/ensenyament/ome/llars-d-infants-preinscripcio-2020-21