La campanya vol omplir les xarxes de fotos de platges (fetes abans del confinament o des de la finestra) per generar interès. Es tracta de posar en valor aquest atractiu per quan la situació permeti que el turisme en pugui tornar a gaudir. S’han activat stickers a les Stories d’Instagram específics de la campanya que se sumen als que ja estan disponibles.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme
  • Serveis associats: Platges de Cambrils

Amb l’eslògan "Tu també tens vistes a la mar", el Patronat de Turisme de Cambrils enceta aquesta setmana una campanya digital a través de les xarxes socials per promoure la cultura de la platja i fer una crida per omplir-les de fotos de les platges i de la mar de Cambrils, ja siguin fetes abans del confinament o des d’una finestra.

La iniciativa té per objectiu generar interès i recuperar el desig per un dels recursos turístics naturals més reclamats pels turistes però també pels propis cambrilencs i cambrilenques: la platja. La idea és posar en valor aquest atractiu turístic i fer-lo ben present en l’imaginari del turisme de proximitat habitual i potencial, perquè les persones que vegin les fotos vagin pensant en Cambrils com a destinació quan la situació ho permeti.

Imatges suggerents

Després de tants dies de confinament, el Patronat de Turisme vol obrir de forma virtual les finestres i fer compartir imatges suggerents i alegres de la platja i de la mar. Per complementar-ho, s’han activat stickers específics de la campanya a les Stories d’Instagram, al perfil Cambrils, que se sumen als que ja estan disponibles des de l’any passat.

En aquest sentit, la campanya tindrà una difusió completament digital, d’àmbit geogràfic ampli, des de la pròpia zona de Cambrils, Catalunya i totes les comunitats del corredor de l’Ebre.

L’acció té un esperit col·laboratiu, donat que qui comparteixi una foto ha d’etiquetar un dels seus contactes, a poder ser de zones d’interior. D’aquesta manera, la campanya es viralitza pels seus propis participants i fa arribar el missatge d’un amic a un amic, guanyant credibilitat i impacte.

Com a colofó, el Patronat, de la mà dels empresaris turístics de Cambrils, organitzarà un sorteig entre les persones de Cambrils que comparteixin les seves fotos de platges amb el hastag #Cambrils i que hagin etiquetat a Turisme (@cambrilsturisme) i a un dels seus contactes.

La peculiaritat del premi serà que una família de Cambrils gaudirà d’un àpat i d’una nit en un dels allotjaments turístics de la pròpia destinació turística, és a dir, seran cambrilencs i cambrilenques fent turisme a Cambrils.