És la segona prova del campionat, que a l’abril es va iniciar al Catllar i al setembre continuarà al Vendrell

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El passeig de les Palmeres de Cambrils i l’espigó d’Horta de Santa Maria seran l’epicentre de la segona prova de la Copa Tarragona de Biketrial el proper diumenge, 29 de juliol. Uns 60 esportistes participaran en la prova en les categories de principiant, benjamí, aleví, clàssics, R1, R2, R3 i open blanc i blau.

Aquesta prova puntuable pel campionat provincial està organitzada pel Club Biketrial Costa Daurada i la Federació Catalana de Ciclisme amb la col·laboració de l’Ajuntament de  Cambrils.  Enguany el campionat va començar a l’abril a El Catllar i després de passar per Cambrils continuarà al setembre a El Vendrell i Gandesa i finalitzarà a l’octubre a Botarell.

L’alcaldessa de Cambrils ha destacat l’aposta de l’Ajuntament de Cambrils per acollir esdeveniments esportius que ajuden a reforçar la imatge del municipi com a destinació de turisme esportiu de primer ordre. Per la seva banda, el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès, ha explicat que l’activitat és compatible amb la vida habitual del passeig i que no afectarà al carril bici. Els ciclistes podran continuar circulant pel carril i, a més, podran gaudir de l’espectacle del trial.

Finalment, el president del club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, Àngel Batlle, ha afirmat que l’organització ha decidit tornar a Cambrils per segona vegada per l’atractiu de la ubicació al costat del mar. Batlle també ha afirmat que la prova comptarà amb participants d’alt nivell que estan entrenant pels Jocs Mundials de la Joventut.

Durant els propers dies es traslladarà el material i divendres s’iniciarà el muntatge i la senyalització de cinc zones que disposaran de dificultats diferents per adaptar-se a les diferents categories i grups. Les zones 1, 2 i 3 seran artificials i comptaran amb elements com new jerseys, tubs, palets o troncs, entre altres. A les zones 4 i 5 s’utilitzaran elements naturals dels espigons. A les 90:30 hores es farà la sortida de les categories R2, R3, aleví i clàssics, i a les 10:30 hores la de les categories R1, principiant, benjamí i open blau i blanc.