Els cambrilencs podran gaudir, des d’aquesta setmana, de les millores efectuades a la zona esportiva que hi ha a la part nord del Parc del Pinaret i, que han comptat amb l’estreta col·laboració de l’IMEC (Institut Municipal d’Esports) i el departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils per tal de dissenyar el nou espai d’oci.

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Un skatepark més gran i una pista de mini bàsquet en són protagonistes

Els joves del municipi han participat en el disseny del nou espai

Els cambrilencs podran gaudir, des d’aquesta setmana,  de les millores efectuades a la zona esportiva que hi ha a la part nord del Parc del Pinaret i, que han comptat amb l’estreta col·laboració de l’IMEC (Institut Municipal d’Esports) i el departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils per tal de dissenyar el nou espai d’oci.

Així, el Parc estrena una zona de 800 metres quadrats dedicada a l’skate, amb 13 elements que configuren un circuit perquè els joves del municipi tinguin un espai en condicions i, també una nova zona de mini bàsquet amb una pista de 16 per 8 metres, en la qual s’ha reutilitzat dues cistelles adquirides prèviament.

Per dur a terme la milllora de l’espai, l’IMEC ha comptat amb l’ajuda del departament de Joventut, que s’ha encarregat de consensuar amb els joves que patinen a l’skate park una proposta d’usos per al nou espai i, que ha esta tinguda en compte pel departament d’Obra Pública a l’hora de determinar la distribució d’aquesta zona d’oci.

Abans de la reforma, el recinte comptava amb un espai més gran, ocupat per 3 camps de bàsquet, i un skatepark de 250 metres quadrats amb tan sols 8 elements. Ara doncs, s’ha optat per usar l’espai més gran per a skate, i cedir el més petit al minibàsquet, ja que d’aquesta manera la demanda d’ambdós esports quedarà coberta.

Futura inauguració

Paral·lelament, un grup de joves skaters del municipi està treballant conjuntament amb el departament de Joventut en el que serà la inauguració d’aquesta nova zona lúdica, que es duria a terme properament i, en la qual s’organitzarien activitats esportives i d’oci com una competició d’skate.