És la segona prova del circuit de triatlons Just Tri by freshwave®. Les inscripcions seguiran obertes fins demà dijous 6 de juny a les 12 hores.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El Parc del Pescador, el passeig de les Palmeres i la platja de la riera seran l’epicentre del setè Triatló de Cambrils, que se celebrarà aquest diumenge, 9 de juny, a partir de les 8 del matí. L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor d’Esports, Josep M. Vallès, i el responsable de Running Solutions, Juanan Fernandez, han presentat avui la prova, que ja compta amb la inscripció de prop de 800 atletes. Les inscripcions seguiran obertes al web www.justri.es fins demà dijous 6 de juny a les 12 hores.

El Triatló de Cambrils és la segona prova del circuit Just Tri by freshwave®, iniciat a Tarragona el passat 25 de maig i que properament tindrà la seva tercera i darrera cita a l’Hospitalet de l’Infant.

Pel que fa les distàncies, el Triatló de Cambrils comptarà amb un total de tres modalitats diferents: olímpica (1500m natació – 40km ciclisme – 10km cursa a peu), sprint (750m natació – 21,5km ciclisme – 5km cursa a peu) i super sprint (350m natació – 7,5km ciclisme – 2.5km cursa a peu). Totes les modalitats són individuals excepte l’olímpica i l’sprint, que també es poden disputar per relleus.

L’alcaldessa de Cambrils i el regidor d’Esports han afirmat que la Triatló de Cambrils ja és un clàssic dins del calendari català i han destacat l’aposta de l’Ajuntament per potenciar els esdeveniments esportius que afavoreixin el binomi esport i turisme.

El Triatló donarà el tret de sortida diumenge 9 de juny a partir de les 8 del matí des de la Platja de la Riera d’Alforja, des d’on els triatletes de la distància olímpica nedaran inicialment per encarar després el circuit de bicicleta per la carretera T-325 (Vial del Cavet). Per últim, un privilegiat sector de cursa a peu al llarg de la majestuosa Platja de la Llosa esperarà els participants abans de creuar l’arc d’arribada.

A més, per acostar aquest esport a diferents col·lectius, es continuarà oferint la distància Super Sprint per a debutants, amb 350 metres de natació, 10 de bicicleta i 2,5 de cursa a peu.

La recollida dels dorsals es durà a terme al passeig de les Palmeres, el dissabte 8 de juny de 17 a 20 hores, o el mateix diumenge de 6:15 a 07:30 hores. En aquesta mateixa zona, hi haurà els expositors de les diferents marques del sector, els boxs de transició i la meta de la triatló.

Punts al circuit Just Tri by freshwave®

El circuit Just Tri by freshwave® ofereix als triatletes participants la possibilitat d’acumular punts a les tres cites del circuit. Aquells inscrits que competeixin en categoria olímpica individual a les proves de Tarragona (25 de maig), Cambrils (9 de juny) i l’Hospitalet de l’Infant (1 de setembre) sumaran punts a la classificació general del circuit Just Tri.

A finals de 2019 se celebrarà una cerimònia d’entrega de premis a l’hotel SB Ciutat de Tarragona. Els trofeus premiaran els 10 millors triatletes en categoria masculina i femenina, així com el club amb una major participació al circuit.

Preus especials per a clubs

Cal recordar que el circuit Just Tri by freshwave® compta amb preus especials per a clubs amb més de 10 persones inscrites. Per gaudir de la promoció cal enviar un correu a: info@justri.es