L’alumnat de 5è de primària ha treballat amb els artistes cambrilencs Nuri Mariné, Pere Estadella i David Callau durant el curs escolar. Las mostra s’inaugurarà demà dissabte a les 11 hores i es podrà visitar durant dues setmanes

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

L’alumnat de 5è de les escoles de Cambrils i els artistes cambrilencs Nuri Mariné, Pere Estadella i David Callau inauguraran una exposició dels treballs realitzats en el marc del programa educatiu Imagina l’Entorn, demà dissabte, 23 de juny, a les 11 hores.

Durant el curs escolar, els nens i nenes han treballat amb cadascun dels tres artistes al centre. D’aquesta manera, el programa impulsat per l’Ajuntament de Cambrils, ha partit de la implicació dels i les alumnes amb el fet artístic i amb el món dels artistes, donant-los a conèixer tres maneres diferents de treballar, de pensar i de ser.

En les diferents sessions s’ha creat una sinèrgia entre alumnes, l’entorn-espai  i els artistes a l’hora de treballar per un mateix objectiu. En aquest treball, els artistes han creat un projecte expositiu inspirat en l’entorn que ens envolta i en el qual ha participat l’alumnat. La mostra es podrà  visitar durant dues setmanes al Parc del Pescador.