L’equip de bitlles de Cambrils celebrarà la seva XII Tirada de Competició de Bitlles el proper diumenge 5 de maig, al Parc del Pescador, en horari de les 8 a 13 hores aproximadament. La tirada, en la qual competiran quasi 160 persones, és organitzada pels propis membres de l’equip de bitlles, amb la col·laboració de l’Associació d’Usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran i de l’Ajuntament de Cambrils.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’equip de bitlles del Casal Municipal de la Gent Gran organitza l’esdeveniment

L’equip de bitlles de Cambrils celebrarà la seva XII Tirada de Competició de Bitlles el proper diumenge  5 de maig, al Parc del Pescador, en horari de les 8 del matí a les 13 de la tarda aproximadament.

La tirada, en la qual competiran quasi 160 persones, és organitzada pels propis membres de l’equip de bitlles, amb la col·laboració de l’Associació d’Usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran i de l’Ajuntament de Cambrils.

El programa  de la XII Tirada Intercomarcal de Bitlles és el següent: 

  • De les 8:00 a les 9:30 hores: Rebuda  de les gairebé 160 persones que competeixen
  • A les 8.30 hores: Esmorzar popular per a tots els participants
  • A les 9.30 hores: Inici de la competició
  • Un cop finalitzada la competició: Lliurament de trofeus i acomiadament.

Des de fa 12 anys l’equip de bitlles del Casal Municipal de la Gent Gran està inscrit dins la Coordinadora Intercomarcal de Bitlles. Des d’aleshores Cambrils participa en les 21 tirades que es programen anualment, organitzades cada una d’elles pels pobles inscrits en la Coordinadora, que són Alforja, Benissanet, Colldejou, Corbera d’Ebre, La Fatarella, l’Hospitalet de l’Infant, Masboquera, Mont-Roig, Montbrió, Pinell de Brai, Pratdip, Rasquera, Reus, Tivissa, Vandellòs, Vilalba dels Arcs, Xerta, Horta de St. Joan, Bot i Vilanova d’Escornalboui Cambrils.