La 19 edició amplia les activitats pels infants menors de 5 anys. El dia 14 a la tarda es podrà comprar l’abonament a un preu més econòmic al Mercat de Nadal de la plaça del Pòsit.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

El regidor de Festes, Lluís Abella, i els responsables del Parc de Nadal, José Garcia i Marta Marca, del Grup Esplai Arrels, han presentat avui la 19 edició del Parc de Nadal de Cambrils, que omplirà d’activitats el Palau Municipal d’Esports del 27 al 30 de novembre (en horari de 16 a 20 hores). El Parc, per infants i joves de fins a 12 anys, comptarà amb 25 monitors i una desena de voluntaris.

Abella ha agraït la feina ben feta del Grup Arrels, demostrada amb quasi 20 anys de Parc, que ha mantingut el nivell malgrat la reducció del pressupost. El regidor ha destacat la recuperació la publicació del programa d’activitats de Nadal al municipi, que s’autofinança amb la publicitat, ja que el recull és molt útil per agrupar i promocionar tots els actes organitzats pels diferents departaments de l’Ajuntament i les entitats i donar un servei a la ciutadania amb informació ordenada d’aquests dies de lleure nadalenc. Abella també ha volgut fer una crida perquè els assistents portin aliments infantils per posar al contenidor de Càritas que hi haurà a l’entrada del Parc.

Els organitzadors han explicat que en aquesta ocasió han treballat especialment per ampliar l’oferta d’activitats pels infants menors de 5 anys, que es reduïa a la ludoteca, afegint algunes taules petites i adaptant alguns dels tallers com el de xapes o galetes. Aquesta novetat és conseqüència de les peticions recollides en enquestes d’edicions anteriors, que coincidien en la necessitat de pensar més en aquest col·lectiu de famílies cada vegada més nombrós.

A més de la zona de la ludoteca i els tallers de manualitats al pavelló 1, com cada any al pavelló 2 hi haurà inflables i karaoke, així com el patinatge del Club Patí, escacs i altres atraccions. Entre els 17 tallers, hi ha novetats com el de reciclatge de la  Creu Roja, que consistirà en la fabricació de joguines a partir de materials reciclats o en jocs sobre la separació de residus.

El preus es mantenen. L’entrada per un dia costa 4 euros i l’abonament 12 euros. La venda d’abonaments anticipats a 10 euros es farà exclusivament el dissabte 14 a la tarda al Mercat de Nadal de la plaça del Pòsit.

També continua el Roda-Parcs del 30 de desembre amb la col·laboració entre els Ajuntaments de Salou, Vila-seca i Cambrils. amb la compra d’una entrada de qualsevol d’aquests tres parcs es pot assistir un altre dia a un dels altres parcs.

L’objectiu és oferir un espai educatiu de qualitat que ompli el lleure de la canalla de Cambrils, fomentar la implicació de joves de Cambrils que realitzen tasques de monitoratge, pre-monitoratge i voluntariat i la participació de les diferents entitats que cada any hi col·laboren com l’Agrupament Escolta Gent de Mar, el Club d’Escacs, el Club Patí Cambrils,  l’Oficina local de català i la Biblioteca municipal.