Del 27 al 30 de desembre, els dos pavellons es converteixen en un espai de jocs, inflables, tallers, ludoteca i videoconsoles i altres atraccions

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

El Parc de Nadal de Cambrils transforma els dos pavellons el Palau Municipal d’Esports en un espai de diversió assegurada del 27 al 30 de desembre. El Departament de Festes de l’Ajuntament i les entitats participants ja ho tenen tot a punt per obrir portes aquesta tarda i posar en marxa quatre tardes de Nadal plenes d’activitats i aventures per a infants i joves d’1 a 12 any.

L’horari d’obertura serà de 16 a 20 hores i el preu de l’entrada serà de 4 euros per infant a partir d’un any. No es permet l’entrada de nens i nenes sense vigilància d’un adult o tutor. Hi haurà servei de bar i guarda-roba.

Al pavelló 1 s’hi ha instal·lat els inflables, consoles i carpes d’habilitat i al pavelló 2 hi haurà els tallers. Entre els tallers, destaquen manualitats com el fang, la pintura de cara o les activitats de Nadal i diverses propostes d’entitats i centres educatius com els Xiquets de Cambrils, la Unió d’Escacs, l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar, l’Esplai Quart Creixent o l’Estudi de Dansa Giselle.

Com a novetat d’enguany, la majoria de tallers han adaptat les activitats perquè també les puguin gaudir els infants d’1 a 4 anys.  Podeu consultar el programa complet d’activitats de Nadal clicant aquí.