S’hi han instal·lat quatre cintes de footing, dos bicicletes reclinades, tres màquines de moviment el·líptic, dues màquines step i una màquina escaladora

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El Palau Municipal d’Esports ha canviat la maquinària cardiovascular existent i ha equipat la sala de fitness amb nova maquinària. Es donava el fet que aquesta maquinària s’havia instal·lat entre els anys 2004 i 2009 i ja necessitava actualitzar-se.

Les màquines cardiovasculars noves que s’hi ha instal·lat són: quatre cintes de footing, dos bicicletes reclinades, tres màquines de moviment el·líptic, dues màquines step i una màquina escaladora. Totes aquestes màquines cardiovasculars tenen les següents característiques comunes: monitor de freqüència cardíaca, compatibilitat amb Ipod, control de la freqüència cardíaca dels usuaris, així com la mateixa pantalla i funcions per a totes les màquines per a facilitar el seu ús en bateria. A més també tenen la possibilitat de programar automàticament l’entrenament segons les següents variables: segons la capacitat aeròbica, indicant el nivell òptim de dificultat de l’entrenament, segons l’objectiu, el temps, la distància o la freqüència cardíaca, segons el nivell físic de l’esportista, segons el consum de calories a consumir i el temps disponible, per nivell de dificultat, o segons la freqüència cardíaca de l’esportista – pols constant.

L’empresa a qui se li ha adjudicat la substitució d’aquestes màquines és Brunswick Iberica, S. A.