L'accés a la piscina, les activitats dirigides i el gimnàs serà gratuït aquest dijous durant tot el dia. L’objectiu és lluitar contra el sedentarisme promovent l’activitat física i els hàbits de vida saludables.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El Palau Municipal d’Esports de Cambrils celebrarà una jornada de portes aquest dijous, 26 de setembre, en el marc de la Setmana Europa de l’Esport. Entre les 9 i les 21 hores l’accés a la piscina, les activitats dirigies i el gimnàs serà gratuït. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Cambrils s’adhereix una vegada més a aquesta iniciativa de la Comissió Europea per promoure l’activitat física, l’esport i els hàbits de vida saludables.

La cinquena edició de la Setmana Europa de l’Esport se celebra del 21 al 30 de setembre. Les activitats esportives organitzades per les diferents institucions i empreses es poden consultar en aquest enllaç. Amb el lema #BeActive, la campanya pretén lluitar contra el sedentarisme i animar a totes les persones a estar actives durant aquesta setmana i al llarg de tot l'any.