La iniciativa s’emmarca en el Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020 El concert jove de la Fira tindrà lloc el divendres 1 de juny a les 23h al Parc de Nou Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

Vint-i-tres joves emprenedors es promocionaran al NIU Project, un espai específic de la Fira Multisectorial.

 

És un projecte pensat per generar recursos per donar suport a joves emprenedors que aspiren a professionalitzar la seva activitat o que es troben en una fase experimental per decidir si fan el pas per transformar la seva afició en una activitat econòmica.

 

El NIU contempla tres moments, el pre-NIU com a fase de captació, preparació i formació; el NIU com a espai d’exposició i mostra i el post-NIU, moment d’acompanyament de possible professionalització.

 

En ell també tenen lloc mostres de producció dels projectes i actuacions en directe com ara balls de bollywood, màgia o tast de vins.

 

El NIU, que arriba ja a la 3a edició, s’emmarca en l’eix Estudiem i Treballem, dins del programa d’emprenedoria, del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020.

 

 

Projectes

-          Lamaal: il·lustracions

-          Magic Post: màgia

-          Mundo Cresta: marca de roba

-          ReciclArt: art amb articles i material reciclat

-          Dulu de l’Eau: il·lustració i tatuatges personalitzats

-          Sara Estalella Fotografia: fotografia

-          Taller d’art Marta Nolla: dibuix, il·lustracions i pintures

-          Adriana Abella: tast de vins a la carta

-          La Casita Sanadora: elaboració de productes d'higiene femenina i altres handmade

-          Artesania Irdi: productes

-          LitleArt: roba i complements de nadó handmade

-          MiZona: bijuteria handmade

-          Kaurs: el món hindú a través dels tatuatges

-          La Floripondia: bijuteria i complements estil ètnic handmade

 

 

Ebri Knight i Sixtus, el concert Jove de la Fira

El Parc de Nou Cambrils acollirà  divendres 1 de juny a les 23h el Concert Jove de la Fira. La barra del concert anirà a càrrec de l’Agrupament Escolta Gent de Mar.

 

Ebri Knight ve del Maresme, una comarca on la mar i la muntanya s’uneixen a mig camí entre la Selva i Barcelona. Des del principi s’han arrelat a les melodies que sortien del seu poble, als instruments tradicionals i a les veus populars que han sonat des de fa segles pels carrers de la Catalunya folklòrica. Pensen en reinventar l’espectacle, per a dur amb tota l’energia que poden una música a cavall entre la memòria i el projecte, entre el passat i el futur, però sempre amb els peus posats al present. Perquè allò popular no pot deixar de ser enèrgic i el folk té tota la força del poble que té al darrere i de tot aquell que vol canviar el món.

 

Els acompanyaran a l’escenari Sixtus. L'energia que els 7 joves gasten sobre l'escenari, i la dilatada experiència musical de tots ells, fan del seu directe una autèntica festa explosiva.