Com a novetat, enguany l’activitat s’ha programat també en anglès, a més del català i castellà

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Museu d'Història de Cambrils

Aquest estiu tornen les visites guiades a la Vil·la Romana de la Llosa i als espais de la Guerra Civil organitzades pel Museu d’Història de Cambrils. Com a novetat, enguany l’activitat també s’ha programat en anglès, que s’afegeix a les sessions en català i en castellà.

Les visites al jaciment s’ofereixen els dimarts 18 de juliol, 25 de juliol, 8 d’agost i 22 d’agost, a les 10:30h en anglès, a les 11:30h en castellà i a les 18:30h en català. Les visites als espais de la Guerra Civil s’han programat els dimecres 19 de juliol, 26 de juliol, 9 d’agost i 23 d’agost, a les 11:30h en castellà i a les 18:30h en català, i els dijous 20 de juliol, 27 de juliol, 10 d’agost i 24 d’agost a les 11:30h en anglès.

La Vil·la Romana de La Llosa és un jaciment arqueològic que presenta les restes conservades d’una vil·la de l’entorn immediat de Tarraco habitada entre els segles I aC i VI dC. L’edifici és catalogat Bé Cultural d’Interès Local.

Per altra banda, la ruta dels espais de la Guerra Civil s’inicia al Museu Molí de les Tres Eres i acaba amb una visita al refugi antiaeri del carrer Creus, amb diverses parades que permeten conèixer alguns dels llocs on es van desenvolupar els aspectes més significatius de la Guerra Civil Espanyola (1936-1939) al municipi de Cambrils. 

Les reserves es poden fer escrivint al correu museu@cambrils.cat o bé trucant al 977794528 o 977369810, indicant dia, hora i nombre de persones. El preu és de 3 euros pels adults i 2 euros per jubilats i estudiants. L’entrada és gratuïta per menors de 12 anys.

Aquestes visites completen les rutes teatralitzades a la vila i al barri mariner i les visites guiades al Port a càrrec de la Confraria, organitzades per patronat de Turisme en el marc del programa “Viu l’Estiu a Cambrils”.

espais.png

Llosa.png