Una quinzena de paradistes vendran els seus productes al Passeig Albert en l’horari habitual de 9 a 14 hores. S’ha reorganitzat l’espai per garantir la separació mínima entre parades i la distància de seguretat amb les persones compradores.

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

El mercadet ambulant setmanal dels dimecres de Cambrils reobrirà parcialment a partir del proper 13 de maig amb una quinzena de parades d’alimentació que s’ubicaran damunt de la plataforma del Passeig Albert, entre el carrer Gimbernat i l'Escola Municipal de Música. D’aquesta manera, els vehicles podran seguir circulant per la calçada i es mantindran les places d’aparcament.

L’horari d’obertura serà l’habitual, de 9 a 14 hores, i s’intensificarà la neteja i la vigilància per garantir que es compleixen les mesures de seguretat per evitar contagis. L’Ajuntament ha reordenat l’espai i col·locarà tanques per crear un passadís de seguretat. Les parades se situaran amb una separació mínima de dos metres i també hi haurà d’haver aquesta mateixa distància entre paradistes i clientela.

L’Ajuntament ja s’ha posat en contacte amb tots els paradistes per informar-los de les mesures higièniques i sanitàries que han de tenir en compte. També es recorda a la ciutadania que cal fer la compra de manera individual i es recomana l’ús de mascaretes i guants.

El mercat municipal ambulant es va haver de suspendre des de l’inici de l’estat d’alarma, quan també es va decretar el tancament dels equipaments municipals. La seva reobertura parcial és un pas més dins de les mesures de des confinament controlat previstes a la fase 1 del decret del govern de l’estat.