El curs finalitza amb una participació superior a les 1.300 persones. Els responsables de les Antenes del Coneixement es reuniran al Centre Cultural per fer balanç i definir les línies de futur.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Cultura Educació

Els Premis d’Excel·lència es lliuraran dilluns, en un acte presidit per l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, que tindrà lloc el proper dilluns 14 de juliol a les 13 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament. El lliurament d’aquests guardons per als millors alumnes de Cambrils de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior, és organitzat enguany conjuntament per l’Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Cambrils i les Regidories de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de Cambrils. Per aquest motiu a l’acte també hi ha participaran la Regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament, Carmen Quintana; el Regidor de Planificació de Ciutat i Cultura, Francesc Garriga, i el Vicerector de Societat i Relacions Institucionals de la URV, Jordi Tous.

Es tracta de la sisena edició d’uns guardons que pretenen reconèixer l’esforç i els bons resultats acadèmics dels alumnes que enguany acaben estudis  a Cambrils. El premi consisteix en un ordinador portàtil per a cadascú (netbook) i un diploma de reconeixement.

La presència a Cambrils del recentment nomenat Vicerector de Societat i Relacions Institucionals de la URV, Jordi Tous, s’ha fet coincidir amb una de les reunions del Consell del Campus Extens de la URV, que es portarà a terme la tarda del mateix dilluns 14 de juliol. Es reuniran doncs, al Centre Cultural de Cambrils, els responsables universitaris de les Antenes del Coneixement, així com tots els directors de les 12 antenes repartides per la demarcació. Aquesta trobada permetrà fer balanç i tancar el curs 2013-2014, a la vegada que definirà les línies a seguir durant el proper curs.

A Cambrils, cal recordar que el curs que ara finalitza, ha estat per a l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV, el primer curs sencer coordinat pel Museu d’Història de Cambrils. És així com s’han aconseguit portar a terme activitats durant gairebé tots els mesos de l’any, en les quals hi han participat 1.314 persones. Han estat un total de 34 activitats pluridisciplinars, com ara xerrades, projeccions, cursos, premis, aula de poesia, tallers familiars, presentacions de llibres o clubs de lectura, organitzades en 9 espais diferents del municipi, amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania una programació plural i oberta que acosti la Universitat al territori.