L’acte se celebrarà dijous 15 de juliol (19h) a la Sala de Plens en un format molt restringit amb la presència de persones distingides i acompanyants.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’acte de lliurament de les distincions de l’Ajuntament de Cambrils es retransmetrà en directe per Youtube, Facebook, Instagram i Ràdio Cambrils (90 de la FM o http://www.radiocambrils.cat). L’acte es portarà a terme el 15 de juliol a les 19 hores a la Sala de Plens en un format molt restringit per les mesures contra la Covid i només hi podran assistir presencialment les persones distingides i acompanyants.

El lliurament s’hauria d’haver portat a terme durant la Festa Major de la Immaculada, el desembre del 2020, però es va haver d’ajornar per la situació sanitària.

El Ple d’octubre va aprovar per unanimitat atorgar la Medalla d’Honor de la Vila a l’exalcalde Josep Maria Panicello Hernández per la seva implicació, la promoció de diferents iniciatives i la seva trajectòria dedicada al municipi.

El Ple també va acordar concedir sis Mencions Honorífiques a entitats i persones que durant l’any 2020 van destacar en qualsevol àmbit de la vida de la ciutat o bé van commemorar efemèrides destacades.

Les Mencions Honorífiques són pels Germans de les Escoles Cristianes La Salle per la seva tasca en l’educació, i la seva contribució i difusió de la cultura i el desenvolupament de la tradicions locals en el seu 120è aniversari de l'arribada a Cambrils; el sector sanitari i els centres de referència a Cambrils (l’Hospital Lleuger Doctor Antoni de Gimbernat de Cambrils, l’Hospital Sant Joan de Reus i l’Hospital Joan XXIII de Tarragona) per l'esforç, la dedicació, la implicació, la professionalitat, la humanitat i el compromís en la lluita contra la pandèmia; Albert Puig, per la seva trajectòria en l’àmbit esportiu com entrenador de futbol i docent arreu del món; el germà Cristí Savall Berenguer i al pare Antoni Domènech Font per la tasca social i educativa i el seu compromís amb la ciutadania de països amb problemes socials i econòmics, entre d’altres, representant al col·lectiu de missioners de Cambrils que estan realitzant la seva tasca arreu del món.

El Ple també va decidir concedir dues Mencions Honorífiques a títol pòstum a Neus Bosquet Pujol, pel seu compromís amb la ciutat i la seva trajectòria en el món educatiu, el voluntariat i els serveis socials, i a Joan Pastó Planas per la seva tasca al capdavant de l'Agrupació Fotogràfica Cambrils, com a membre fundador i president de l’entitat, pel treball minuciós i constant de recollida d'imatges de la vida social i política de Cambrils.

Podeu consultar tota la informació sobre les persones distingides en aquesta nota de premsa:

https://www.cambrils.cat/ca/l-ajuntament/comunicacio/l2019ajuntament-de-cambrils-acorda-concedir-una-medalla-d2019honor-a-josep-maria-panicello