El campionat de Balls Esportius se celebrarà a Cambrils entre els dies 18 al 21 d’abril de 2019. El II IBERICA DANCESPORT compta amb més de 30 competicions internacionals de primer nivell, com el WDSF WORLD OPEN STANDARD, WDSF WORLD OPEN LATIN, el CAMPIONAT DE BREAKING B-GIRL i EL INTERNATIONAL CUP CHOREOGRAPHIC DANCE .

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme
  • Serveis associats: Cambrils Esport

 

Una Setmana Santa més, el Ball Esportiu serà el protagonista al Pavelló Municipal d’Esportes de Cambrils amb motiu del II IBERICA DANCESPORT, que es consolida com un dels festivals de Ball Esportiu de major renom al país.

La competició de Balls Esportius a Cambrils es celebrarà del 18 al 21 d’abril de 2019 i aquest any comptarà amb moltes novetats.


L’esdeveniment començarà dijous dia 29 de març amb dos novetats: una és la celebració del IBERICA TRAINING DAY, un Campus especial per a nens que s’inicien al mon del Ball Esportiu on podran rebre classes particulars o en grup per part dels professors nacionals e internacionals de més renom. L’altre novetat serà la celebració de la FESTA DEL BALL, un esdeveniment obert al públic entre les 21:30 i les 00:30h on els assistents podran ballar a la mateixa pista on ballaran les estrelles del II IBERICA DANCESOPORT, també comptarem amb exhibicions dels millors professionals de Ball Esportiu, Animacions i altres Shows. El preu de l’entrada és de 10€ amb consumició inclosa.

Entre les competicions Top Internacionals, podrem gaudir de dos WORLD OPEN a un gran nivell mundial, el WORLD OPEN LLATINS es va situar el passat any en el segon lloc amb el coeficient més alt del món i el WORLD OPEN STANDARD entre els primers.Un altre novetat i competició a destacar és el DSE EUROPEAN CHILDREN GRAND PRIX que es disputarà entre dissabte i diumenge i forma part d’un circuit europeu per a nens.

Entre les novetats d’aquest 2019, cal destacar la celebració del CAMPIONAT DE BREAKING B-GIRL, competició classificatòria pel Mundial de Xina, una modalitat que ja està considerada com a esport olímpic i així ho farà a les properes Olimpíades de París 2024. També cal destacar com a novetat el INTERNATIONAL CUP CHOREOGRAPHIC DANCE del que podrem gaudir el divendres 19 d’abril.

Tot i que encara no estan tancades les inscripcions, fins al dia d’avui ja s’han inscrit més de 1.100 parelles (2.200 esportistes) de 30 països diferents; que seran avaluades per 49 jutges provinents d’arreu del mon.

El II IBERICA DANCESPORT és un esdeveniment organitzat i produït per Anada Events gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils.

Les entrades es podran comprar a les taquilles a l'entrada del pavelló d'esports (Majors de 12 anys 15€, Jubilats i residents a Cambrils 8€ i nens menors de 12 anys gratis).

El II IBERICA DANCESPORT és un dels esdeveniments esportius de major envergadura i importància que se celebra en el municipi i atreu a milers de persones entre participants, jutges i públic que contribueixen a la dinamització del municipi tant a nivell econòmic, com a la difusió de la marca "Cambrils" tant a nivell nacional com a internacional.

També cal agrair la col·laboració de les diferents entitats com la FEBD (Federació Espanyola de Ball Esportiu) i la World Dance Sport Federation, així com la col·laboració dels diferents sponsors i patrocinadors que fan que aquest esdeveniment sigui possible un any més.

PROGRAMA:


Divendres 19 d'Abril

WDSF OPEN JUNIOR 2 STANDARD

WDSF OPEN SENIOR 3 STANDARD

WDSF OPEN SENIOR 4 STANDARD

WDSF OPEN JUNIOR 2 LATIN

RISING STAR LATIN

OPEN JUNIOR 1 STANDARD

OPEN JUNIOR 1 LATIN

OPEN JUVENIL STANDARD

OPEN JUVENIL LATIN

INTERNATIONAL CUP CHOREOGRAPHIC DANCE

INTERNATIONAL OPEN CARIBBEAN DANCES

Dissabte 20 d'Abril

WDSF WORLD OPEN STANDARD LATIN

WDSF OPEN SENIOR 2 STANDARD

WDSF OPEN UNDER 21 LATIN

WDSF OPEN SENIOR 1 LATIN

RISING STAR STANDARD

WDSF PD OPEN STANDARD

WDSF PD OPEN LATIN

DSE EUROPEAN CHILDREN GRAND PRIX JUVENILE STANDARD

DSE EUROPEAN CHILDREN GRAND PRIX JUNIOR I STANDARD

DSE EUROPEAN CHILDREN GRAND PRIX JUNIOR II STANDARD

II TROFEO NACIONAL IBERICA DANCESPORT

Diumenge 21 d'Abril

WDSF WORLD OPEN STANDARD

WDSF OPEN YOUTH STANDARD

WDSF OPEN UNDER 21 STANDARD

WDSF OPEN SENIOR 1 STANDARD

WDSF OPEN YOUTH LATIN

WDSF OPEN SENIOR 2 LATIN

WDSF OPEN SENIOR 3 LATIN

DSE EUROPEAN CHILDREN GRAND PRIX JUVENILE LATIN

DSE EUROPEAN CHILDREN GRAND PRIX JUNIOR I LATIN

DSE EUROPEAN CHILDREN GRAND PRIX JUNIOR II LATIN

II TROFEO NACIONAL CAMBRILS