Una seixantena de persones van compartir experiències i reflexions a la Llar d’Infants Municipal Maria Dolors Medina. L’agrupació està reconeguda per la prestigiosa associació de mestres Rosa Sensat.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació Ingesol EPEL

El grup de treball “Al Camp de Tarragona parlem de la petita infància” va celebrar la seva segona trobada a la Llar d’Infants Municipal Maria Dolors Medina, el passat dissabte, 23 de març, amb la participació de gairebé una seixantena de professionals. L’èxit de participació de la jornada posa de manifest el gran interès que ha despertat aquesta proposta i la necessitat de canvi i reconeixement que hi ha dintre de l’etapa 0-3 d’educació infantil.

Cadascuna d’aquestes trobades del grup de treball, que donen resposta a la necessitat de compartir i reflexionar de les persones professionals, es posen sobre la taula diferents temes relacionats amb l’acompanyament dels infants i les seves famílies en aquestes primeres edats. A més, s’aprofita per fer una visita de la llar de trobada per tal de conèixer la metodologia, els materials i espais dels diferents centres educatius de primera infància que aniran acollint les jornades.

El grup està avalat per l’associació de mestres Rosa Sensat, que treballa per la qualitat de l’educació i compta amb un gran reconeixement dins l’àmbit educatiu. La primera trobada es va realitzar  a la Llar d’Infants Municipal La Galereta de Cambrils a finals del mes de febrer. La tercera i darrera trobada d’aquest curs es realitzarà al mes de maig a la Llar d’Infants Municipal Els Colors dels Pallaresos (Tarragona). El grup de treball reprendrà les trobades a partir del mes de setembre de 2019.

Els impulsors de la creació d’aquest espai de reflexió han estat professionals de les Llars d’Infants Municipals Maria Dolors Medina i La Galereta de Cambrils, juntament amb la Llar d’Infants Municipal Cu-Cut de Vinyols i els Arcs i l'Escola Bressol Xiquets i Xiquetes de Valls. Aquesta proposta compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Cambrils i de l’empresa municipal Ingesol.