La jornada, que es va portar a terme divendres, va consistir en una exhibició de balls i un dinar de germanor amb més de 150 persones

  • Categoritzat com: Benestar Social i Inclusió Gent Gran

El grup de balls llatins Bojos del Ball del Casal de la Gent Gran de Cambrils va celebrar una gran festa al Palau d’Esports el passat divendres 16 de febrer. La jornada, que es va portar a terme de 10 a 15 hores, va consistir en una exhibició de balls llatins durant tot el matí i un dinar de germanor.

La celebració va comptar amb més de 150 persones i la presència de l’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; la regidora de Benestar Social, Teresa Recasens, i la regidora d’Esports, Camí Mendoza.

El grup de balls llatins es va crear l’any 2016 al Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils, gràcies a la iniciativa de Cristòbal Luque, voluntari d’Amics de la Gent Gran de Cambrils.

De la trentena de participants del primer any, el grup ha anat creixent fins a les gairebé 200 persones que participen actualment en l’activitat, que es realitza tots els dilluns i divendres en dos grups: de 10 a 11 hores el grup iniciació i de 11.15 a 12.15 hores el grup avançat.

Les classes es porten a terme al Casal tots els mesos de l’any, a excepció del juliol, agost i setembre, que el grup balla tots els dilluns i divendres, de les 20.30 a les 22 hores, al passeig de les Palmeres, davant de l’entrada del Parc del Pescador.