La mostra, titulada “La tardor”, forma part de la celebració dels 25 anys de l’entitat. El taller de pintura a l’oli està dirigit per la pintora Marta Argentina. El regidor de Cultura i la presidenta del Col·lectiu de Dones inauguraran avui divendres l’exposició.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Col·lectiu de Dones de Vilafortuny “Art-21” inaugurarà avui divendres 5 de maig (20 hores) l’exposició “La Tardor” a la Sala Àmbits del Centre Cultural de Cambrils. L’acte anirà a càrrec del regidor de Cultura, Lluís Abella, i la presidenta del Col·lectiu de Dones, Obdúlia Boada.

La mostra, titulada "La Tardor" forma part de la celebració dels 25 anys de vida del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny, creat el 1992 com una associació sociocultural, que tenia com a finalitat organitzar activitats informatives, culturals, recreatives, físiques i esportives i obtenir de les dones un paper actiu i participatiu en la societat. A dia d’avui, les activitats que es realitzen al Col·lectiu són les classes de gimnàstica mètode Pilates, les sortides culturals, col·laboracions en accions solidàries i la participació activa a l'Associació de Dones del Baix Camp.

Justament, l’exposició que s’inaugura avui és una de les activitats del Col·lectiu és el taller de pintura a l’oli. El grup d’artistes està dirigit per pintora reusenca Marta Argentina i de forma anual, organitza mostres dels seus treballs al Centre Cultural.

A més, al llarg d’aquest 25 anys també han exposat les seves obres al Club Nàutic de Cambrils, al Club Nàutic de Salou, a la Sala “Els 4 gats” de Barcelona i al Centre Cívic de Vilafortuny, entre altres sales.

En aquesta exposició, les artistes s’han deixat emportar pels colors de la tardor. En tots els 15 quadres estan presents els ocres, els grocs, taronges i marrons, tots amb estils diferents però units per la tècnica de pintura a l’oli que imprimeix riquesa cromàtica a tot el conjunt.

L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de 15 a 22 hores fins el 4 de juny.