A més, a aquesta xifra encara falta sumar-hi també els productes recollits en una de les cadenes de supermercats que hi van participar

  • Categoritzat com: Comunicació Participació ciutadana

Una vintena de supermercats de diferents cadenes comercials de Cambrils van participar el passat cap de setmana en el Gran Recapte que se celebrava de forma simultània a la resta de Catalunya.

Els cambrilencs van respondre a la crida i van aportar un total de 38.141 paquets de menjar i ampolles de productes de primera necessitat com llet, llegums, oli, sucre, etc., que es repartiran a les famílies més necessitades el nostre municipi. A aquesta xifra, caldrà sumar-hi encara els productes recollits en una de les cadenes de supermercats que van voler formar part de la campanya.

Un cop tot recopilat, serà el moment de traduir aquestes donacions en quilograms i litres per saber el total de les aportacions rebudes.

A Cambrils, han format part d’aquesta campanya 250 voluntaris als qual cal agrair especialment la seva tasca, tant pel que fa als que han col·laborat recollint les aportacions als diferents supermercats, com als que han treballat al magatzem, ordenant, classificant i comptabilitzant les aportacions rebudes.

Des de l’organització del Gran Recapte a Cambrils també es vol agrair la col·laboració de totes aquelles persones que han aportat diferents paquets de menjar, contribuint així a aquesta gran festa de la solidaritat.