Les entitats Caritas Cambrils (Sant Pere i Santa Maria) i Creus Roja fan una crida per augmentar el nombre de voluntaris. La campanya impulsada pel Banc d’Aliments es porta a terme simultàniament a tot Catalunya.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, el regidor de Benestar Social, Alfredo Clúa, i representants de les entitats organitzadores han presentat avui el Gran Recapte del Banc d’Aliments que es realitzarà divendres 25 i dissabte 26 de novembre a 17 supermercats de Cambrils i Vinyols.

L’alcaldessa ha destacat la feina del teixit associatiu i la solidaritat de Cambrils, que una vegada més s’afegeix a aquesta campanya de recollida d’aliments bàsics que es realitza simultàniament a tot el territori català.

Per la seva banda, les tres entitats han fet una crida als cambrilencs i cambrilenques a col·laborar com a voluntaris per poder cobrir els tres torns de quatre hores, especialment en la franja de 13 a 17 hores, als diferent punts de recollida i al magatzem central de divendres a diumenge. Les persones que vulguin apuntar-se com a voluntàries poden trucar als telèfons 629 904 445 i 620 406 215.

L’objectiu és igualar o superar les 38.000 unitats recollides l’any passat. El més necessari són els productes de llarga durada com ara llet, oli, sucre, farina, conserves de peix i de carn, brou, pasta de sopa i articles de neteja i higiene.

Totes les donacions recollides es quedaran a les mateixes associacions cambrilenques, que formen part de la xarxa de distribució d’aliments, que atenen a prop de 300 famílies de Cambrils en una situació de pobresa.

A més de subministrar aliments bàsics a les persones més necessitades del nostre entorn, El Gran Recapte vol conscienciar a la població d’aquesta realitat de pobresa alimentària que pateixen algunes persones.