Els interessats es poden apuntar al Punt del Voluntariat presencialment o enviant un correu electrònic. Aquest divendres 18 de novembre hi haurà una reunió de voluntaris al Centre Cultural.

  • Categoritzat com: Comunicació

El Gran Recapte del Banc dels Aliments busca voluntaris a Cambrils. La vuitena edició d’aquesta campanya de recollida d’aliments necessita 250 voluntaris al municipi per cobrir els diferents torns dels punts de recollida dels supermercats i el magatzem el propers dies 25, 26 i 27 de novembre.

Concretament, l’organització ha calculat que fan falta 200 voluntaris per recollir aliments als supermercats divendres i dissabte, 25 i 26 de novembre, en la franja horària de 9 a 21h. Els altres 50 voluntaris treballaran al centre logístic carregant, descarregant i empaquetant els aliments que vagin arribant en diferents torns el divendres 25 de novembre d’11 a 23 hores, el dissabte 26 de novembre de 10 a 23 hores, i el diumenge 27 de novembre de 10 a 14 hores.

Les persones que vulguin col·laborar com a voluntaris de la campanya es poden apuntar al Punt del Voluntariat presencialment els dimecres de 16 a 18h i els divendres de 10 a 12h al Centre Cívic Les Basses o bé enviant un correu electrònic a voluntariat@cambrils.org

Aquest divendres, 18 de novembre, a les 20:30h, hi haurà una reunió de voluntaris a la Sala d’Actes del Centre Cultural.

Els aliments recaptats són per les famílies de Cambrils i són distribuïts per les entitats de Cambrils Caritas Santa Maria, Caritas Sant Pere i Creu Roja Cambrils.