L’acte se celebrarà el 7 de febrer a les 12 hores a la Sala de Plens i és obert a personal tècnic, cos polític i ciutadania en general. La presentació anirà a càrrec de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i els tinents d’alcaldia Lluís Abella i Oliver Klein.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

El govern de Cambrils presentarà el Pla d’Acció Municipal de l’Ajuntament 2019-2023 el proper divendres, 7 de febrer, a les 12 hores, a la Sala de Plens. La presentació oberta a personal tècnic, cos polític i ciutadania en general anirà a càrrec de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el primer tinent d’alcaldia, Lluís Abella, i el segon tinent d’alcaldia, Oliver Klein. L’acte serà presentat pel tercer tinent d’alcaldia, Alejandro Garcia, encarregat de fer el seguiment polític del Pla d’Acció Municipal.

En la presentació, l’equip de govern desenvoluparà els detalls de les principals línies que ja es van avançar el 18 de setembre. Aquest pla serà el full de ruta que ha de guiar l’acció de govern dels propers quatre anys i posar les bases d’un Cambrils millor.

En aquest document, amb una visió global i transversal, s’hi reflecteixen els objectius i les polítiques d’actuació del govern municipal que es desenvoluparan durant aquest mandat (2019-2023) i els passos que cal fer per aconseguir-los.

El Pla d’Acció Municipal 2019-2023 s’estructura en quatre eixos estratègics: el benestar de les persones, el progrés econòmic, la ciutat amable i el Cambrils proper amb les persones que hi viuen. Aquests eixos han d’incidir en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i de les ciutadanes del nostre municipi i la millora dels serveis públics, un futur centrat en les persones i en els espais públics.

Aquest Pla d’Acció Municipal es fonamenta en el rendiment de comptes, la transparència i la participació ciutadana, principals pilars del Govern Obert.