L’alcaldessa ha suspès el Ple després que l’oposició demanés la retirada del punt de la modificació de crèdit de l’ordre del dia. El govern assegura que la petició és una estratègia de l’oposició per boicotejar l’acció govern.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Hisenda

“L’oposició ha utilitzat una excusa per boicotejar l’acció de govern”. Ho ha afirmat l’alcaldessa de Cambrils, acompanyada per tots els membres del govern, després de suspendre el Ple Ordinari de l’Ajuntament.

La suspensió ha arribat després que l’oposició demanés la retirada del punt de la modificació de crèdit de l’ordre del dia per falta de documentació. El govern creu que aquesta petició dels grups municipals de Ciutadans, PP i AdC és una estratègia per paralitzar el  pla d’inversions i que demostra que l’oposició posa els seus interessos de partit per davant dels interessos de la ciutat.

En aquest sentit, el regidor d’Hisenda, Jaume Gila, ha explicat que va donar els detalls del pla d’inversions fa 15 dies a la Comissió Informativa d’Hisenda i que els partits haurien pogut demanar més informació a la Junta de Portaveus, a Secretaria o a Intervenció, com fan sempre que ho consideren. En canvi, ha assegurat que es van esperar a últim moment i van entrar una instància ahir dijous a les 13:37 hores per poder fer servir aquesta excusa per paralitzar l’acció de govern.

L’alcaldessa ha afirmat que tornarà a convocar el Ple en els propers dies per poder aprovar la modificació de crèdit que permetrà desenvolupar el Pla d’Inversions, una de les iniciatives més destacades i importants d’aquest mandat.