Més d’un centenar de professionals del Fitness es donen cita a Cambrils per conèixer les darreres novetats del sector. Professorat d’alt nivell arribat d’arreu de l’Estat, Itàlia, Suïssa o Argentina, entre d'altres, oferiran classes en disciplines ben diverses

  • Categoritzat com: Comunicació

Més d’un centenar de persones es donaran cita aquest cap de setmana al Passeig de les Palmeres de Cambrils per participar en el Fitness Cambri International Convention. L’Institut Municipal d’Esports Cambrils organitza aquest certamen que comença aquest dijous 16 de juliol a la tarda i que finalitzarà diumenge 19, al migdia. De moment, l’organització compta ja amb més de 120 inscrits per participar en les jornades.

El Fitness Cambri Internacional  Conventions consta de tres dies en els quals els professionals de l’àmbit del fitness podran conèixer les darreres tendències en modalitats com el Dance, Step, Latin Mix, Pilates, MyWay, Aerokombat, FusionStyle, Savage Train, Ball Actiu o Funcional, entre d’altres. Els presenters de cada classe, és a dir, el professorat que impartirà les sessions estan seleccionats entre els professionals millor qualificats d’Espanya, Europa i Sud-Amèrica ja que les classes s’adrecen principalment a persones amb titulació i professionals del món d’aquest esport.

Enguany es celebra el desè aniversari del Fitness Cambri International Convention . El regidor d’Esports, Alfredo Clúa assegura que: “Durant aquests quatre dies, Cambrils es converteix en el focus i aparador del món del Fitness. La cita està consolidada i cada cop són més els professors que ens demanen participar-hi”.

 

New Talent Contest

A banda de les sessions que durant aquests quatre dies es realitzaran en l’espai habilitat al Passeig de les Palmeres, el certamen compta també amb el programa New Talent Contest, a través del qual, es seleccionen als millors professionals de la Convenció per tal que participin com a presenters en d’altres certàmens internacionals. En concret, el primer finalista presentarà la convenció de Sika-Aki a Itàlia i el segon, serà l’any vinent al proper Fitness Cambri Internacional Convention 2016.